Hansa BOEI68450015, cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68450015 e unul de 60 l cu ghidaje telescopice, rotisor, grill, control electronic, alimentare electrică, curățare catalitic și 12 funcții. Deci pentru cât costă, mi se pare o alegere foarte bună iar concurența pare destul de mică având în vedere ghidajele telescopice, rotisorul și funcția de autocurățare. Suporturile telescopice vă ușurează munca în special când trebuie să scoateți tava (tava poate fi scoasă în siguranță afară). Rotisorul e destul de rar întâlnit atât la cuptoarele incorporabile cât și la aragazuri, deoarece nu oricui e de folos și bine înțeles presupune un preț ceva mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Plita care o puteți cumpăra împreună cu acest cuptor e un pe gaz și vă recomand plitele electrice deoarece sunt mai scumpe și nu oferă un randament așa de ridicat.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa e una de 60 litri care e mai mult decât suficientă. Are o alimentare electrică și deci ar fi bine dacă ar exista o priză în apropierea cuptorului. E indicat să aveți o priză ceramică având în vedere consumul său, care nu e foarte mare pentru volumul său. Având în vedere consumul, a primit clasa A la eficiență energetică. E dotat cu ecran LED generos (deci control electronic), cronometru, grill, rotisor, 12 funcții și ventilator. Deci pe lângă dotările standard, prezintă și câteva dotări speciale.

Având în vedere numărul mare de funcții, nu le voie enumera pe toate ci doar pe cele mai utile: autocurățare catalitică, încălzire inferioară, încălzire superioară și convecție aer fierbinte. Acea funcție de autocurățare ușurează curățarea pereților prin arderea grăsimilor. Accesoriile incluse sunt butoanele de tip push-up și suporturile telescopice. Chiar dacă are un volum mare, dimensiunile sale nu au fost afectate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi toate caracteristicile enumerate în primele rânduri, fiabilitate crescută, e ușor de folosit și designul modern.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Hansa BOEI68450015 e un model care trebuie incorporat și pentru a face acest lucru, trebuie să respectați dimensiunile nișei. Deci ar fi ideal dacă ați comanda mobilierul după ce aflați dimensiunile nișei (sunt dimensiunile părții din spate a cuptorului). Alternative la cesta sunt câteva modele chiar și de la același producător și c același design. Nu văd de ce ați opta pentru un alt model deoarece nu veți găsi în același buget astfel de dotări.

Un comentariu la „Hansa BOEI68450015, cuptor incorporabil”

  1. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta , va rog frumos.Eu in mobilei unde as vrea sa pozitionez cuptorul am nite tevi care duc la centrala terminca.Intrebarea era daca cumva cuptorul se incalzeste sau se supraincalzeste in spate .

Lasă un comentariu