Hansa BOEI68418, cuptor multifuncțional cu 8 funcții

Acest cuptor incorporabil Hansa BOEI68418 e unul multifuncțional deoarece are destul de multe funcții sau moduri de gătire. Cam toate modelele multifuncționale prezintă ventilator, adică oferă modul de încălzire convecție cu aer fierbinte (o încălzire uniformă a preparatului). Aveți toate motivele pentru a alege un model modern ca și acesta, iar după panoul de control se poate observa că are butoane push-pull (retractabile). Aceste tipuri de butoane sunt destul de populare și doar modelele noi le au.

Alături de acesta puteți alege o plită pe gaz sau chiar una electrică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model de tip electrica majoritatea modelelor de pe piață și nici nu cred că se mai produc modele pe gaz. Ideea e că variantele electrice oferă dotări mai bune, mai multe moduri de gătire și un consum acceptabil (ținând cont de rezultatele foarte bune). E vorba de un cuptor spațios și acest aspect depinde și de dotările incorporate.

Panoul de control e unul destul de avansat deoarece are un afișaj digital generos pe care se vede timerul și setările făcute, dar să nu uităm de butoanele mecanice. La fel ca multe alte cuptoare și acesta are câteva tăvi incluse care cred că o să fie destul de utile.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine acest cuptor în special într-o bucătărie echipată cu aparate cu design modern. Nu trebuie să cheltuiți foarte mulți bani pentru a avea un model bine echipat care poate oferit rezultate foarte bune. Cuptorul e destul de puternic, însă în funcție de preparat trebuie să alegeți și modul corect de gătire. Nu trebuie să vă faceți griji că poate copii vor umbla la el, e dotat cu butoane retractabile și o ușă bine izolată – 3 straturi.

Orice cuptor cu ghidaje e mai ușor de folosit deoarece tăvile cu mâncare pot fi eliminate mult mai ușor indiferent de greutatea lor.

Hansa BOEI68418 e unul dintre cele mai noi modele lansate de acest brand și chiar îmi plac modelele cu ușă reflexivă. Culoarea cuptorului e pe Antracit, deci nu e vorba de inox (e puțin mai închis la culoare).

Te-ar mai putea interesa