Hansa BOEI68403, cuptor cu convecție și suporturi telescopice

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68403 e unul dintre cele mai bune modele de pe piață deoarece oferă numeroase funcții și dotări (multifuncțional). Acesta face parte din gama Fusion și se poate vedea după designul său. Acesta se potrivește perfect alături de o plită incorporabilă pe gaz (inox), iar o alternativă mai comodă ar fi o plită electrică. Prețurile sunt foarte bune la aparatele acestui brand și nu trebuie neglijat faptul că e vorba de un brand german.

Bineînțeles, acest cuptor nu poate fi cel mai avansat model de pe piață, dar cred că o să vă place rezultatele oferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat are o capacitate de 60 litri care e destul de generoasă și nu cred că v-ar deranja această caracteristică. Controlul e electronic dar nu în totalitate, deoarece selectarea temperaturii și a funcțiilor se face tot cu acele butoane laterale. Timerul e poziționat central și e însoțit de butoane senzitive (acele săgeți de lângă meniu).

Sunt oferite 8 funcții, care probabil le știți de la alte cuptoare de la acest brand. Cele mai importate sunt cele de încălzire, și anume: grill cu convecție aer fierbinte (se folosește de ventilator), încălzire superioară, încălzire inferioară, dar și combinații ale acestora. Cuptorul poate fi iluminat în timpul programului de gătire, pentru a vedea mai bine preparatul.

Păreri pro și contra

Aveți toate motivele să alegeți un astfel de cuptor că doar are multe moduri de încălzire, care nu ar fi fără anumite dotări. Are un design modern care iasă destul de bine în evidență (inox), dar poate că vă place mai mult modelele pe negru complet. Noile modele au un sistem cu butoane retractabile, astfel că panoul de control e ceva mai simplificat.

Hansa BOEI68403 e un aparat incorporabil care poate fi instalat cu ușurință dacă aveți un mobilier corespunzător. Toate cuptoarele au aceleași dimensiuni, dar în funcție de dotări și construcție, interiorul poate fi diferit. Sunt incluse destule tăvi, acele suporturi telescopice care ușurează scoaterea tăvilor cu mâncare din interior. Chiar dacă nu vă plac acele tăvi, nu vă oprește nimeni să luați altele ulterior în funcție de necesități.

Te-ar mai putea interesa