Hansa BOEI68401, cuptor incorporabil cu afișaj digital

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68401 e un aparat care l-aș recomanda pentru că e fiabil, e multifuncțional, arată bine și e eficient. Se potrivește alături de orice plită și aș recomanda una de la acest brand, preferabil ar fi una pe inox sau cu sticlă neagră. În funcție de bugetul și de comoditate, aș recomanda o variantă electrică cu inducție însă pentru care aveți nevoie de o altă priză. Avantajul cuptoarelor multifuncționale e acela că pot coace uniform deoarece au dotări numeroase și ventilatorul e important.

Designul e unul premium pentru că acum avem un panou de control mai vizibil și parțial electronic, butoanele pentru selectarea temperaturii și programului sunt tot mecanice. Timerul e în centrul și e evidențiat bine de un contur negru care se asortează foarte bine cu ușa aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Designul e modern chiar și la variantele din segmentul mijlociu, dar aspectul unui aparat diferă de la un brand la altul. Mie îmi plac cuptoarele care au butoane de tip push-in/push-out pentru că astfel nu vor umbla copiii la el. Puterea sa poate atinge valoarea maximă de 2.9 kW, însă numai dacă alegeți o temperatură mare – între 30 și 280 grade. Modurile de gătit sunt exact cele care vi le doriți și la care se adaugă și câteva speciale (preîncălzire rapidă, decongelare). rețetele sunt pe ușă dacă nu aveți prea multă inspirație în a găti.

Păreri pro și contra

Vine cu caracteristici speciale care nu le veți găsi la orice cuptor și le consider utile: șine telescopice, dospire, coacere, panou de control touch și butoanele retractabile. E vorba de un brand cu experiență și care oferă ghidaje telescopice cu extindere mare, astfel puteți scoate tava în siguranță indiferent de greutatea ei. Ușa cuptorului e triplu-stratificată și e rece mai tot timpul, adică nu sunt pierderi de căldură. Interiorul se poate curăța mai ușor cu ajutorul aburului – Steam Cleaning.

Hansa BOEI68401 poate fi programat cu ajutorul timerului, astfel că nu trebuie să supravegheați de fiecare dată când gătiți sau coaceți ceva. Cuptoarele ieftine nu vine cu atât de multe dotări, adică nici funcțiile nu sunt atât de multe.

Te-ar mai putea interesa