Hansa BOEI68290030, cuptor incorporabil

Acest cuptor incorporabil Hansa BOEI68290030 e unul dintre acele modele accesibile cu rotisor, grill, clasa A și culoare inox. Eu aș opta pentru el deoarece e accesibil, ușor de instalat, are funcție de auto-curățare, rotisor și un design destul de reușit. Nu cred că există vreun model mai ieftin decât acesta în special că acesta are rotisor și autocurățare. Îmi place și design-ul său în special că s-a optat pentru un finisaj argintiu cu afișaj LED și ușă cu stilă neagră puțin transparentă. Deci puteți spune adio ratelor chiar dacă exista varianta ratelor fixe fără dobândă, iar cu timpul vă puteți orienta chiar și către o plită (recomandarea mea e una gaz și cu suprafață din sticlă deoarece se curăță ușor și arată foarte bine). Modelul despre care e artoculu (BOEI68290030 de la Hansa) are un preț bun Vezi prețul special de azi » care mi se pare foarte bun.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

E alimentat electric motiv pentru care aveți nevoie de o priză în apropiere. Clasa de eficiență A o veți găsi la multe cuptoare similare și e decentă pentru a avea un consum decent. Puteți opta chiar și pentru o plită electrică în caz că nu mai vreți să aveți de-a face cu buteliile cu gaz, însă o plită cu gaz e mai eficientă. În partea centrală sus are un ecran cu afișaj LED și de câteva butoane. Deci beneficiați de un control electronic, butoane de tip push-up (nu sunt de tip touch sau senzitive) și alte funcții. Alte caracteristici ale sale ar fi timerul, grillul, rotisorul și ventilator.

Hansa BOEI68290030 vine cu 8 funcții care le veți găsi și la alte modele: autocurățare catalitică, încălzire superioară, convecție aer fierbinte, încălzire inferioară, ventilator tangențial + ventilator convecție etc. Dimensiunile sale sunt foarte importante atunci când îl instalați și deci să consultați manualul de instrucțiuni înainte de instalare (ca să știți cât trebuie să fie locul unde trebuie instalat).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: în acest buget nu cred că veți găsi ceva mai bun doar dacă prindeți un pachet cuptor+plită, are finisaj destul de elegant, e un model funcțional și fiabil.

Minusuri: având în vedere cât costă, nimic.

Concluzie

Cuptorul Hansa BOEI68290030 se potrivește în orice bucătărie adică nu are importanță culoarea mobilierului și dă un plus de eleganță bucătăriei. Motiv pentru care merită achiziționat chiar dacă costă ceva mai mult decât un aragaz obișnuit însă e mai accesibil decât un aragaz electric.

Te-ar mai putea interesa