Hansa BOEI68062, cuptor electric accesibil

Cuptorul Hansa BOEI68062 e unul incorporabil și nu e unul oarecare, ci e unul foarte accesibil. Bineînțeles, e vorba de un model electric pentru că nu se mai fabrică cuptoare pe gaz datorită faptul că acel tip nu oferă nimic în plus față e cuptorul unui aragaz. Cuptoarele electrice încălzesc uniform dar rezultatele diferă deoarece fiecare cuptor oferă ceva în plus. Totuși, ventilatorul e foarte important atunci când vreți să coaceți ceva uniform și nu vreți să se ardă partea de jos ca la cuptoarele pe gaz, iar acest cuptor îl are.

E destul de simplu și se vede ușor că nu are timer digital ca alte cuptoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 65 de litri e irelevantă deoarece aveți posibilitatea să poziționați mai la înălțimi diferite tava. Toate cuptoarele incorporabile au aceleași dimensiuni, deci puteți înlocui un model mai vechi cu cel de sus. Volumul interior depinde de construcția aparatului însă nu afectează performanțele în timpul utilizării.

Cuptorul e dotat cu control mecanic, grill, ventilator și 10 funcții. Programele nu sunt chiar atât de numeroase ca la alte cuptoare mult mai scumpe, însă sunt 10 programe în total: încălzire rapidă, iluminare interioară, decongelare etc. Cuptorul are o putere maximă de 3kW, iar grill-ul are o putere maximă de 2 kW. Consumul de energie depinde de puterea de încălzire aleasă, adică de programul ales. Instalarea poate fi dificilă dacă nu aveți un corp dedicat pentru acest tip de aparat.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine, iar simplitatea înseamnă și eleganță. Singurul minus al acestui model ar fi lipsa afișajului digital, dar e vorba de un model prea ieftin ca să aibă o așa dotare. Nu sunt multe cuptoare care au incorporate ventilator.

Acest aparat electrocasnic numit Hansa BOEI68062 e o alegere foarte bună iar o plită ideală pentru acesta ar fi una pe gaz dacă aveți alimentare cu gaz sau chiar posibilitatea instalării unei butelii cu gaz. E destul de incomod să folosiți o butelie, de aceea există plite electrice însă doar cele cu inducție oferă cel mai bun randament.

Te-ar mai putea interesa