Hansa BOEI67550015, cuptor performant

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI67550015 e unul cu un design deosebit, suporți telescopici, volum de 60 litri și multe funcții. Dacă considerați că acele suporturi nu vă sunt de folos, există un model cu rotisor care e ceva mai ieftin. Însă eu tot pentru acesta aș opta deoarece rotisor îl veți folosi foarte rar, însă acele suporturi vă ușurează munca. Spun asta deoarece puteți scoate tăvile în siguranță și ușor chiar dacă sunt mai grele datorită greutății mâncării. Având în vedere cât costă, mi se pare normal să vină cu control electronic care e scos în evidență de ecranul LED. Un așa panou oferă un control mai bun asupra cuptorului și vine cu mai multe funcții decât cel mecanic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Deschis
Deschis
Așa arată
Așa arată

Volumul său joacă un rol important în special dacă veți folosi funcții de încălzire superioară și inferioară (ca să gătiți mai mult). În acest caz e vorba de un volum de 60 litri care e volumul net. Pentru un așa volum și un consum de energie corespunzător, a primit clasa de eficiență energetică A. Majoritatea au o astfel de clasă, însă cele cu clasă A+ au ușă cu multe straturi și pereți mai bine izolați (pentru a nu exista scurgeri de căldură). Dar diferențele sunt nesemnificative și nu cred că e un  criteriu de alegere e unui cuptor.

Dotările sale sunt cele obișnuite: ecran LED, butoane de alegere funcții/programe, timer, ventilator, grill și cele 12 funcții. Spre deosebire de cuptoarele ieftine, acesta aduce 12 funcții și nu 6. Pe partea de funcții și siguranță are: sistem ușă rece (e bine izolată datorită straturilor), încălzire superioară, încălzire inferioară, decongelare etc. Accesoriile incluse sunt butoanele de tip push-up, ghidajele telescopice și altele.

Plusuri: are un design modern cu finisaj pe inox, control electronic, suporturi telescopice, oferă cele mai uzuale funcții și un volum decent pentru cei care gătesc mai mult.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Hansa BOEI67550015 e unul din recomandările mele însă nu toate oferă aceleași caracteristici, deci altele oferă un volum mai mare dar nu și un control digital. Plita care s-ar potrivi cu acesta e una pe negru și vă recomand tot de la acest producător. Ar fi indicat să alegeți una pe gaz și cu suprafață lucioasă, deoarece dau un randament ridicat și are un aspect elegant.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hansa BOEI67550015, cuptor performant”

Comentariile sunt închise.