Hansa BOEI67250055, cuptor elegant

Hansa fiind un brand recunoscut pentru electrocasnicele sale de mari dimensiuni cred că nu veți da greși alegând cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055. Nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și vine cu dotări cum ar fi grillul, culoarea inox și curățare de tip catalitică care e o autocurățare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la fiabilitatea electrocasnicului deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 datorită faptului că unele magazine permit acest lucru contra cost.

BOEI67250055 arată bine și asta deoarece e de culoare gri-inox. Nu e realizat din inox deoarece dacă era realizat din acest material atunci vă imaginați că avea atât greutate dublă cât și preț superior.

Electrocasnicul

Alimentarea se face electric deci nu pe gaz și undeva e mai bine așa deoarece există riscuri mai mici. Dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că se situează în clasa de eficiență energetică A. Cuptorul e unul de 58 litri și în interior găsim grill, nefiind dotat cu rotisor. Normal că interiorul e iluminat așa încât să nu fiți nevoiți să folosiți o lanternă pentru acest lucru.
Dispune de afișaj de tip LED și are multe programe/funcții printre care se numără cel de autocurățare și decongelare.

Pro: arată bine pe argintiu; prețul este unul acceptabil pentru un produs care poate fi incorporat; raportul dintre calitate și preț mi se pare a fi foarte bun; are funcții utile; e realizat de un brand care face niște aragazuri de nota 10; garanția poate fi mărită la 4 ani contra sumei de 160 lei; consumul de curent electric nu e deloc mare și de aceea poate că se va dovedi mai rentabil decât un cuptor pe gaz.
Contra: nu există un motiv serios pentru a nu cumpăra acest electrocasnic.

Probabil dorești să-ți amenajezi o bucătărie și de aceea cauți ceva incorporabil deoarece dă mai bine decât o soluție tradițională. Un cuptor bun care poate fi incorporat e Hansa BOEI67250055 și nici nu are un preț mare și dacă mobila e una gri atunci cred că se va asorta destul de bine. Faptul că putem expanda garanție e un lucru pozitiv și în acest fel cred că o să putem spune că e un electrocasnic de îndelungă folosință care e asigurat.

Te-ar mai putea interesa