Hansa BOEI66061, cuptor incorporabil cu 6 funcții

Hansa oferă și cuptoare incorporabile accesibile pentru utilizatori mai puțini pretențioși sau care nu vor să de pășească un anumit buget. Hansa BOEI66061 este un astfel de model și dacă este să-l compară cu un aragaz, arată mult mai bine și plita pentru acesta poate fi una electrică dacă vreți să nu mai folosiți alimentarea cu gaz. Plitele electrice s-au ieftinit mult în ultimii ani, iar randamentul ei crește dacă vorbim de una cu inducție.

Cuptorul are un panou de control mecanic și destul de simplu, adică avem cele două butoane pentru selectarea programului dorit și a temperaturii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Coace mult mai uniform decât un cuptor pe gaz și avantajele sunt vizibile încă de la primele utilizări. Poate că nici nu ar fi necesar un cuptor mult mai scump că doar este vorba de un brnad cu experiență și de un aparat cu design modern.

Funcțiile de gătire sunt următoarele: grill, dezghețare, diverse moduri de încălzire (sus-jos, jos și sus) și iluminare cuptor. Acum puteți supraveghea mai bine preparatul și chiar dacă cuptorul nu avea timer, puteți alege unul analog. Beneficiază de sistem ușă rece adică are o ușă atât de bine izolată ca și la modelele de top (3 straturi).

Păreri pro și contra

Interiorul este destul de încăpător pentru că vorbim de un volum de 62 litri și puterea totală este de 2KW, deci puteți găti pentru întreaga familie. Consumul este destul de mic și se vede după clasa energetică – A. Interiorul poate fi curățat mai ușor cu ajutorul aburului (Steam Cleaning) și la final puteți șterge suprafața cu ajutorul unui burete umed. Cele 6 funcții sunt cele standard și sunt foarte folositoare indiferent de ce veți găti. Din păcate nu vorbim de un cuptor multifuncțional care are mult mai multe funcții și dotări, însă rezultatele nu sunt cu mult mai diferite.

Hansa BOEI66061 arată bine pe inox și plita poate avea un design similar dacă le veți pune un aparat lângă celălalt. Unii aleg să pună cuptorul la nivelul blatului pentru a scoate mai ușor tăvile. Astfel, plita o puteți pune îl altă parte a bucătăriei unde puteți monta hota.

Te-ar mai putea interesa