Hansa BOEI64590015, cuptor elegant

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64590015 e unul interesant datorită caracteristicilor, prețului și designului numit Fusion. Bineînțeles, e un model cu alimentare electrică deoarece cu gaz nu se mai fabrică. E la fel de eficient ca unul pe gaz și să oferă o oarecare comoditate (nu mai necesită butelie cu gaz). Alături de acesta s-ar potrivi cam orice plită dar pentru că majoritatea finisajului e pe negru, o plită cu sticlă neagră ar fi ideală. Recomandările mele sunt cele pe gaz și cu inducție deoarece au un randament ridicat. Întradevăr sunt mai scumpe decât cele obișnuite, dar merită în special dacă vă doriți unBOEI64590015 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hansa BOEI64590015 1
Așa arată
Hansa BOEI64590015 2
Control digital

Are o capacitate de 60 de litri care vă oferă posibilitate gătirii unei cantități mai mari de mâncare. Pe partea de funcții: oferă încălzire superioară la 0.9 kW, încălzire inferioară la 1.3 kW, grătar la 2Kw, dezghețare etc. În partea superioară are butoane de tip push-up dar și un ecran LCD deci are control electronic (are și timer electronic). Îmi place cum arată și chiar dacă are ușă dublă (două straturi de sticlă) cu finisaj de tip oglindă, are iluminare interioară.

E important ca dimensiunile nișei să corespunzătoare cu cele cuptorului (mă refer la partea din spate). E bine să luați cuptorul înainte de a face comandă la mobilier. Cât despre o eventuală plită, acea se potrivește cam la orice mobilier dar dimensiunile nișei niciodată nu sunt același cu cele ale plitei sau cuptorului, ci mai mici (partea interioară).

Plusuri: oferă toate funcțiile și programele necesare, suporturi telescopice, curățarea se face ușor deoarece interiorul e dintr-un email foarte bun, arată elegant și vine cu grill (multe aragazuri nu-l au).

Minusuri: nimic.

Acest Hansa BOEI64590015 e un cuptor care-l recomand datorită prețului, caracteristicilor foarte bune și a designului elegant. Prețul e destul de ok iar dacă vă doriți ceva mai accesibil, există câteva alternative cu 58 litri cu circa 100 de lei mai ieftine. Din păcate acelea nu arată la fel de bine deoarece au un design diferit dar sunt oferite de același producător. Mai trebuie să menționez că acelea nu au suporturi telescopice, deci tăvile nu pot fi scoase la fel de ușor și în siguranță ca la modelul de sus.

Te-ar mai putea interesa