Hansa BOEI64010030, cuptor electric cu 8 funcții

Acest cuptor incorporabil Hansa BOEI64010030 e unul dintre cele mai accesibile modele de la acest producător și care s-ar putea să vă intereseze. Spun asta pentru mulți dintre voi nu aveți un buget prea mare și ați dori și o plită electrică. De aceea există astfel de cuptoare care sunt la fel de bune ca și cele mai scumpe. Spun asta pentru că acestuia îi lipsesc dotările premium, însă vine cu toate dotările standarde, motiv pentru care prețul său e oarecum atractiv.
Un minus ar fi lipsa unui pachet promo (cu reducere) cuptor+plită care v-ar avantaja puțin. Dar și așa, la un astfel de preț reducere nu va fi prea mare (100-150 lei) și spun asta deoarece BOEI64010030 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea sa de 56 litri e satisfăcătoare chiar dacă uneori gătiți mai mult. Din poza de sus se poate vedea că e vorba de un model cu control mecanic adică are butoane fizice și digitale sau senzitive. Dar e vorba de un model cu alimentare electrică și deci puteți spune adio buteliilor GPL (cu gaz). Deci veți avea doar o factură mai mare la electricitate iar datorită eficienței energetice A, consumul cuptorului va fi unul bun.

Hansa BOEI64010030 e dotat cu grill, timer, ventilator dar nu și cu rotisor. Deci căldura va fi distribuită uniform cu ajutorul ventilatorului iar datorită timerului, veți ști de fiecare dată timpul rămas până la terminarea programului. Le lângă faptul că puteți selecta programele de gătit, aveți la dispoziție chiar și 6 funcții care sunt cele uzuale. Mai precis, pe partea de funcții și programe are: iluminare interioară, încălzire superioară, grill mare, încălzire inferioară, ventilator tangențial, ventilator aer cald etc. Pe partea design se poate observa că are un finisaj pe culoare inox iar interiorul cuptorului e din email.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un cuptor accesibil cu o mulțime de funcții, chiar dacă nu vine cu control digital e la fel de elegant, e un aparat fiabil care vine cu eficiență energetică A.

Minusuri: lipsa rotisorului.

Concluzie

Acest Hansa BOEI64010030 e un cuptor incorporabil care merită recomandat unui prieten care și-a cumpărat cât de curând o nou mobilier de bucătărie sau care și a achiziționat o nouă locuință. După cum bine știți aparatele incorporabile sunt ideale pentru cei care vor o bucătărie modern sau ceva mai elegantă chiar dacă costă ceva mai mult decât electrocasnicele obișnuite.

Te-ar mai putea interesa