Hansa BOEI64010010

Cuptorul incorporabil electric Hansa BOEI64010010 te va ajuta să-ți echipezi bucătăria cu unul dintre cele mai importante elemente ale sale – cuptorul. Hansa e un brand cunoscut pentru cuptoarele sale incorporabile și aragazurile de foarte bună calitate și prețurile sunt mai mici de cât la alte branduri. De exemplu acest BOEI64010010 are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e unul dintre cele mai mici de pe piață pentru un astfel de electrocasnic. Și chiar dacă prețul e unul foarte mic, vine cu multe dotări cum ar fi grill, timer mecanic, clasa A la consumul de curent electric și culoarea inox care-i oferă un plus de eleganță.

Poze

BOEI64010010 de la Hansa arată bine însă nu cred că vă va interesa prea mult aspectul său, ci ce poate face. Însă, dacă vă interesează aspectul atunci trebuie spus că vine pe inox, ca și culoare, și asta îi oferă un plus de eleganță. Nu cred că ar fi fost prea bine să fie din inox deoarece asta însemna o greutate suplimentară și un preț superior, poate chiar dublu.

Așa arată din față

Specificaţii tehnice

Hansa BOEI64010010 este un cuptor despre care se poate spune că nu consumă prea mult deoarece are clasa de eficiență energetică A. Nu e prea greu de folosit deoarece are control mecanic și având grill o să puteți face grill și când afară e vreme urâtă. Iluminarea interioară o să vă fie de folos deoarece astfel o să vedeți care e statusul mâncării și dacă e gata ori mai trebuie să stea la cuptor.

Păreri pro şi contra

Plusurile ar fi prețul foarte bun, garanția de maxim 4 ani (contra sumei de 99 lei), aspectul de nota 10 datorită culorii inox, consumul mic de curent datorită căruia e integrat în clasa de eficiență energetică A. (Are și geam de protecție, însă nu știu dacă acest lucru e un plus deoarece majoritatea cuptoarelor au așa ceva.) Din păcate nu are rotisor și de aceea nu poate fi considerat ca fiind un cuptor premium.

Concluzie

Hansa BOEI64010010 vine cu multe dotări și are chiar și ventilator de convecție pentru o gătire mai uniformă. Nu ar fi recomandat neaparat de designul de 5 stele, ci mai repede de numele brandului și calitatea produselor sale. Modelul de față e unul dintre cele mai vândute și asta cred că e un indicator al calității lui.

Lasă un comentariu