Hansa BOEI64008, cuptor incorporabil cu 4 funcții

Acest cuptor incorporabil e foarte accesibil pentru că are doar funcțiile standard de gătit. Acesta se numește Hansa BOEI64008 și nu e foarte popular deoarece a apărut de puțin timp pe piață și mulți utilizatori vor ceva mai multe funcții de gătit. Dacă ați avut un aragaz și nu vreți să depășiți un buget prea mare, atunci astfel de cuptoare pot fi singura opțiune dar și cele care sunt disponibile la un pachet promo trebuie luate în calcul. Alături de acesta se potrivește orice tip de plită deoarece are un design pe antracit cu inox.

Din poza de jos se vede că are butoane retractabile, deoarece nu sunt inscripționate pictograme pe panoul de control, ci sunt pe marginea butoanelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Capacitatea acestui cuptor e una de 66 litri, iar la alte modele poate fi diferită deoarece construcția e puțin diferită. Oricum, dimensiunile aparatului sunt aceleași, în sensul că puteți înlocui un cuptor mai vechi cu acesta. Modelele mai noi impresionează la capitolele funcționalitate, eficiență și eleganță.

Panoul de control cu butoane retractabile nu a fost popular în ultimii ani și mie chiar îmi place deoarece se simplifică. E un model electric cu grill, rotisor și iluminare interioară. Sunt oferite și câteva accesorii interesante care le puteți de fiecare dată când preparați o prăjitură ori o friptură. O mâncare gătită cât mai uniform e mai gustoasă și durata de preparare scade la acest tip de cuptoare.

Păreri pro și contra

E vorba de un cuptor incorporabil destul de simplu care poate fi folosit cu ușurință deoarece nu are un panou de control foarte sofisticat. Instalarea e foarte simplă cu un mobilier corespunzător sau optați pentru un corp suplimentar dacă nu vă place să-l aveți sub blat ci la nivelul blatului (e mai ușor să scoateți tăvile).

Hansa BOEI64008 e un cuptor nou care poate fi al vostru și e mult peste unul pe gaz deoarece încălzește mult mai bine. Niște suporturi telescopice ar fi ușurat scoaterea tăvilor, dar cred că la un moment dat acestea vor deveni standard.

Lasă un comentariu