Hansa BOEI62090015, cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015 e unul dintre puținele modele cu rotisor, volum de 60 litri și design modern. Designul modern se datorează controlului electric, combinației de culori negru cu argintiu, mânerului (e până în margini) și butoanelor (negre cu contur argintiu). Rotisorul e destul de rar întâlnit la cuptoarele incorporabile dar și la aragazuri. Pentru a vă face o idee mai bună despre acesta, am postat două poze cu acesta (la interior dar și cu exteriorul său). Având în vedere cât costă, nu cred că e cazul să recurgeți la rate fixe, doar dacă mai vreți și ceva pe lângă acesta. Există destule alternative oferite de acest producător dar și de alții, în special dacă vreți un altfel de design. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am observat că modelele de la Zanussi arată destul de identic cu cele de la Hansa în special dacă alegeți unul ca cel de jos. La interior se observă ventilatorul, rotisorul, ghidajele și rafturile.

Deschis
Deschis
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 60 litri care e suficient pentru a prepara două prăjituri în special că are funcții de încălzire superioară și inferioară. Clasa de eficiență energetică e A, care oglindește consumul de energie. Având în vedere că e alimentat electric, aveți nevoie de o priză în apropiere (să fie în spatele mobilierului de bucătărie iar priza să fie una ceramică). Alte dotări ale sale sunt următoarele: ecran LED, timer digital, grill, rotisor și ventilator. Are 4 funcții iar pe lângă cele menționate anterior, are iluminare interioară și decongelare. Butoanele sale sunt de tip push-up și mă refer la cele două care se află în stânga și dreapta ecranului.

Când îl instalați, asigurați-vă că dimensiunile secțiunii sunt aceleași cu cele menționate în manual. E bine ca mobilierul să fie comandat după ce cumpărați cuptorul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e dotat cu rotisor, preț atractiv, funcții destule, control electronic, design destul de elegant, ușor de folosit și fiabilitate crescută.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Hansa BOEI62090015 e un cuptor care l-aș alege pentru o bucătărie modernă și alături de el aș alege și o plită corespunzătoare (cu randament ridicat). Randamentul ridicat poate fi oferit fie de alimentare pe gaz fie de plitele electrice cu inducție, iar având în vedere diferența de preț, cred că cele pe gaz sunt alegere ideală. Nu văd de ce ați alege o plită ieftină, deoarece sunt modele cu sticlă neagră care dau un plus de eleganță.

2 comentarii la „Hansa BOEI62090015, cuptor incorporabil”

  1. Cea mai mare porcarie fara ventilator ,fara incalzire superioara ,o cutie care are amplasata o rezistenta in partea de jos a cuptorului care se va imbacsi probabil cu tot ce cade pe ea , cuptoarele turcesti aveau cel putin si rezistenta in partea superioara o facatura facuta pentru Romania in alte tari sigur nu comercializeaza asa ceva. Atentie la achizitionarile online iti vine asa ceva acasa si o sa iti fie greu sa scapi de el.

  2. Nu sunt sigur ca poza interorului este reala.Detin acest produs si nu are vemtilator pentru convectie fortata.

Lasă un comentariu