Hansa BOEB64190055, cuptor incorporabil electric

Acest cuptor incorporabil electric Hansa BOEB64190055 e un aparat electrocasnic elegant care nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie modernă. Spre deosebire de un aragaz electric varianta cuptor și plită incorporabile vine puțin mai scump dar dacă doriți o bucătărie mai elegantă, trebuie să faceți un mic sacrificiu. Nu vă oprește nimeni să achiziționați un cuptor alimentat cu gaz și o plită electrică sau invers (din păcate cuptoare pe gaz sunt foarte puține). Spun asta în caz că doriți că vă mențineți într-un buget deja stabilit. Însă există și modele mai ieftine cum ar fi modelul de la același producător numit BOEI64010010. Am recomandat acest tip de cuptor deoarece veți primi o mașină de făcut pâine cadou (în valoare de 369 lei) dacă luați cuptorul Hansa împreună cu o plită. Cuptorul Hansa BOEB64190055 merită încercat în special că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Hansa BOEB64190055 1
Așa arată

Specificații tehnice

E un model electric după cum am menționat și sus. Capacitatea sa e de 58 litrii și deci puteți găti cantități mari de mâncare. Pe partea de eficiență are eficiență energetică A, deci nu va consuma multă energie. Bineînțeles vine cu un afișaj electronic LED cu control tot electronic. Alte dotări sau funcții ale acestui cuptor sunt: timerul, grill-ul și geam-ul de protecție. Are 6 funcții care pot fi de folos în funcție de tipul de mâncare sau cantitatea de mâncare introdusă. O funcție care poate fi utilă în caz că nu aveți un cuptor cu microunde e funcție de decongelare, care după cum îi și spune, e ideală pentru a dezgheța diferite alimente sau mâncăruri.

Ca oricare al model performant și acesta are iluminare inferioară și butoane push-up. Pot spune că raportul dotări/preț e destul de echilibrat însă rotisorul putea fi de folos. Spun asta deoarece acest Hansa BOEB64190055 nu vine cu rotisor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată extrem de bine, capacitate mare de gătire, realizat din materiale de bună calitate, se potrivește în orice bucătărie, destul de dotat și eficient.

Minusuri: nu are rotisor.

Concluzie

Dacă vă gândiți să achiziționați un astfel de aparat în perioada următoare puteți opta chiar și pentru prelungirea garanției, dar nu știu dacă ar ajuta la ceva deoarece sunt produse destul de bune din punct de vedere calitativ. Deci dacă sunteți în căutarea unui cuptor electric incorporabil, recomandarea mea e Hansa BOEB64190055 deoarece e pe negru și e destul de dotat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Hansa BOEB64190055, cuptor incorporabil electric”

  1. Ma poti ajuta cu un manual de utilizare? Am cumparat produsul si a venit fara manual in lb romana. Multumesc anticipat.

Lasă un comentariu