Hansa BOEA69559, cuptor incorporabil cu aspect rustic

Cuptorul incorporabil rustic Hansa BOEA69559 e unul care îl puteți lua alături de o plită pe gaz care are același design. Dacă le cumpărați împreună veți economisi niște bani, însă dacă nu vă place plita, cuptorul poate fi cumpărat și separat. Apreciez că s-a renunțat la timerul analog pentru unul digital, astfel timpul rămas e mult mai vizibil și selectarea perioadei de coacere se face ușor. Chiar dacă nu pare să arate prea avansat, are 9 funcții care vă pot ajuta să gătiți rețeta preferată.

Designul diferă mult de cel al multor modele disponibile și trebuie să alegeți o plită similară cu cea din pachet dacă nu vă place ori nu mai e disponibil acest pachet promo. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Funcțiile sunt vizibile pe panoul de control și după pictogramele sale vă pot fi de folos. În partea stângă avem butonul cu care alegeți temperatura și în mijloc setăm timpul pentru acel preparat. Interfața sa poate fi blocată pentru ca să nu umble copiii și să apese pe butoane. Nu cred că vom vedea butoane push-pull la acest stil de cuptoare – rustice.

Ca la multe alte aparate similare și la acesta aveți un ghid cu rețete pus pe ușă. Sunt incluse câteva accesorii utile, iar aici mă refer la acele tăvi și ghidaje.

Păreri pro și contra

Veți avea o funcție de autocurățare pirolitică, astfel că nu mai trebuie să-l curățați manual și e o funcție automată. Aveți și o sondă de temperatură pentru preparatele din carne și veți obține rezultatul dorit fără a-l arde. Ușa cuptorului e una cu 4 straturi – CoolDoor 4, pentru a se menține rece indiferent de situație și nu vor fi pierderi de căldură. Are un consum de energie mic, motiv pentru care poate fi conectat la orice priză (nu trebuie să fie neapărat trifazată).

Hansa BOEA69559 permite scoaterea în siguranță a tăvilor indiferent cât aveți pe tavă datorită ghidajelor telescopice. Tot mai multe cuptoare de la acest brand le au, dar să nu uităm nici de restul dotărilor: ventilator pentru încălzire uniformă, supergrill pentru gătire rapidă a preparatelor din carne, numeroasele funcții etc.

Te-ar mai putea interesa