Hansa BK316.3AA, combină frigorifică care se incorporează

Combina frigorifică Hansa BK316.3AA se incorporează în mobilier pentru că nu are un design exterior, ci trebuie aplicate două panouri cu mânere pe ușile sale. Nu e vorba de un model clasic, iar acest lucru e vizibil din pozele de prezentare. Aveți loc pentru toate alimentele, fructe, legume și chiar sticle mici. Impresionează la capitolul eficiență energetică deoarece are clasa A++, iar după cum bine ați văzut, nu sunt multe cu eficiență atât de bună.

Chiar dacă aparatele incorporabile nu oferă același volum ca unul standard, veți observa că sunt cam la fel de încăpătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul acestui model e de 260 litri pentru că ne interesează doar valoarea netă. Consumul de energie anual e de numai 212 kWh și poate varia puțin în funcție de cum îl veți folosi (cât de des veți alimenta congelatorul sau cât de des veți deschide ușile frigiderului).

Cele patru rafturi sunt realizate din sticlă securizată și nici nu mai sunt modele cu rafturi din sârmă pentru că nu arată bine. Acestea se curăță foarte ușor și interiorul e bine iluminat cu acestea. Suporturile de pe ușă arată bine pentru că și ele au acea dungă gri metalizată care se poate asorta cu restul aparatelor din bucătărie.

Păreri pro și contra

Sunt incluse suporturi speciale pentru sticle și ouă. dar și o tavă pentru gheață în congelator. Îmi place că sertarele congelatorului nu sunt la fel, ci ultimul e cel mai mare și în el puteți pune chiar orice. Alimentele sunt destul de vizibile datorită iluminării LED și pentru că sunt rafturi și compartimente transparente. Temperatura interioară se reglează ușor cu ajutorul termostatului, deci nu vom avea acele funcții speciale care le vedem la cele cu control electronic.

Hansa BK316.3AA nu vine cu prea multe tehnologii de răcire cum se întâmplă în anumite cazuri. Totuși, e destul de silențios și mai că nici nu-i veți simți prezența. Chiar o veți aprecia pentru că nu sunt multe modele disponibile cu așa specificații și o bucătărie minimalistă chiar are un aspect modern.

Te-ar mai putea interesa