Hansa BK 316.3 FA, combină incorporabilă ieftină

Sunt multe aparate frigorifice pe piață, doar că unii utilizatori doresc variante incorporabile pentru ocupă mai puțin loc și nu sunt atât de vizibile ca și cele clasice. Am ales acest model Hansa BK 316.3 FA pentru că are un preț foarte bun și oferă destul de mult volum pentru acest buget. Aici mă refer la ambele compartimente – frigider și congelator, și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Pentru pachete mai mari cu alimente aveți sertarul mai mare din congelator care e cel de jos iar restul sertarelor sunt egale.

Se vede destul de ușor că discutăm de un model incorporabil pentru că designul e diferit și trebuie să montați două panouri cu mânere Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie anual e redus și din acest motiv clasa de eficiență energetică e A+. Autonomia fără curent a unui aparat e importantă pentru că poate rămâneți fără curent o perioadă lungă de timp și alimentele trebuie să stea în anumite condiții.

Sunt incluse și câteva accesorii care le puteți folosi pentru a obține gheață (tava specială) sau pentru a pune ouă pe ușă. Rafturile din sticlă pot fi ajustate pentru a face loc chiar și pentru un vas mare.

Păreri pro și contra

Aveți suporturi mari pe ușă pentru a putea pune borcane ori sticle mai mari. Alimentele sunt vizibile în interiorul aparatului deoarece sunt iluminare cu tehnologie LED și chiar dacă se află în unul dintre cele două sertare de jos. Are un cablu de alimentare destul de lung, motiv pentru care nu trebuie să-l instalați foarte aproape de o priză. Congelatorul are o capacitate generoasă și poate îngheța până la 3.5 kg de alimente pe zi, dar această valoare nu mai devine atât de importantă dacă cumpărați alimente deja congelate.

Hansa BK 316.3 FA poate fi instalat cu ușurință dacă aveți un mobilier făcut la comandă și e bine să respectați dimensiunile menționate pentru ca să arate și bine acest model. Are uși reversibile și dacă nu va fi pus în colțul camerei, atunci nu cred că aveți o problemă cu direcția de deschidere a ușilor.

Te-ar mai putea interesa