Hansa BHMI62135, plită incorporabilă mixtă

Plita incorporabilă Hansa BHMI62135 e una dintre puținele modele care oferă mai multe tipuri de arzătoare la un preț decent. Din pozele de prezentare se vede arzătorul electric de dimensiuni generoase, cel mic și cel normal, însă pentru preparate mai deosebite puteți folosi și arzătorul mare Wok. Acesta încălzește mai uniform decât cel clasic pentru că are inele de ardere bine gândite și putea poate atinge chiar 3 kW. Nu e nevoie să folosiți o tigaie Wok decât dacă încercați un preparat asiatic.

E un model incorporabil interesant pentru că are chiar și acel arzător electric în caz că rămâneți fără gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita de sus e una mixtă pentru că are două tipuri de alimentări și unul dintre cele 4 arzătoare e electric. Acel arzător are un diametru generos și o puterea maximă de încălzire de 1.5 kW, care e inferioară arzătorului normal care e lângă acesta.

Atunci când gătiți rapid și e vorba de o cantitate mai mare de mâncare, atunci veți alege arzătorul Wok pentru că e puternic și gătește uniform pentru că are acele inele de ardere mai speciale. Veți ajunge ușor la fiecare buton pentru că în colțul din stânga e arzătorul mic pe care veți pune vase de dimensiuni reduse sau poate că nici nu-l veți folosi.

Păreri pro și contra

Arată precum multe alte modele pe gaz doar că în colțul din stânga sus e o zonă electrică care devine utilă atunci când vreți să schimbați timpul de alimentare sau nu aveți încotro. Arzătoarele electrice nu sunt prea puternice dar nici randamentul nu e cel mai grozav, de aceea majoritatea utilizatorilor folosesc plite pe gaz. Aprinderea arzătoarelor se face prin apăsare și rotire indiferent de care arzător discutăm pentru că aprinderea electrică e integrată la cele pe gaz.

Hansa BHMI62135 e dotată cu un panoul de control simplu sub care e prezent și un indicator de căldură reziduală pentru că are acel arzător electric. Acesta se potrivește în orice bucătărie modernă alături de un cuptor de la același brand sau măcar să aibă un design similar.

Te-ar mai putea interesa