Hansa BHMI62015, plită pe gaz cu 1 arzător electric

Plita mixtă Hansa BHMI62015 e una care se incorporează în blat sau poate aveți un loc mai special pentru ea. Nu e obligatoriu să o puneți deasupra cuptorul, ci o puneți unde puteți instala hota dorită. Ideea de plită pe gaz cu un arzător electric mi se pare interesantă pentru cei care folosesc o butelie și se poate întâmplă să rămâneți în pană uneori. Aceasta e mult mai ieftină decât un electrică și trebuie luat în considerare și randamentul ei. Doar plitele cu inducție sunt cele mai performante, însă prețul poate fi chiar dublu.

Dacă vă doriți un arzător mare mai puternic și care să gătească chiar mai uniform, atunci alegeți cealaltă variantă cu arzător Wok. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ca și cealaltă variantă de care vă ziceam anterior, butoanele sunt poziționate pe lateral și ajungeți ușor la ele pentru că e poziționat arzătorul mic în colț. O puteți monta cum doriți, însă arată mai bine dacă alegeți să o puneți ca în poza de prezentare.

Zona electrică are o putere maximă de 1.5 kW care poate fi de ajuns și se apropie ușor de cea a arzătorului normal. Bineînțeles, vasul nu se va încălzi la fel de rapid ca și pe arzătorul cu gaz deoarece randamentul nu e același.

Păreri pro și contra

O puteți folosi cu ușurință ca pe una electrică doar că la ceasta butoanele sunt mecanice. Aprinderea arzătoarelor nu a fost mai simplă de atât: apăsați și rotiți butonul. Aprinderea electrică e automată (integrată) și e necesară o singură mână, iar când se stinge flacăra, e oprită automat alimentarea pentru a se evita scurgerile de gaz nedorite. Grilajele sunt destul de ușoare și demontarea lor nu va fi prea dificilă cât timp sunt despărțite în două.

Hansa BHMI62015 nu e precum o plită clasică și se vede după cum arată și ce oferă. Pentru că are acel arzător special, e prezent și un indicator luminos care vă atenționează când plita e încălzită pentru a nu vă arde, dar și pentru ca să nu o uitați pornită.

Te-ar mai putea interesa