Hansa BHKW651599, plită pe gaz cu timer digital

Plita pe gaz Hansa BHKW651599 e una dintre puținele modele cu gaz care au timer. Această funcție o vedem pe mai toate plitele electrice, însă a sosit momentul să o vedem și pe cele clasice. Mai precis, e vorba de mai multe display-uri LED care afișează informații utile și controlul se face prin apăsarea butoanelor alăturate. Bineînțeles, această interfață se poate bloca ca să nu se apese accidental pe butoane. Arzătoarele sunt suficiente de distanțate și grilajele permit mutarea ușoară a vaselor fără a le mai ridica.

Acesta e disponibilă pe alb și nu pe argintiu cum sunt multe alte plite. Deci e necesar ca hota sau cuptorul să fie tot pe alb sau negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Controlul plitei nu e complet mecanic cum ne-am obișnuit până acum. E o plită de 60 cm cu panou de control frontal însă e așezat puțin mai la dreapta deoarece în stânga e temporizatorul. Plitele incorporabile reprezintă viitorul și cele de la aragazuri sunt mult depășite. Alegeți cu încredere o astfel de variantă pentru un plus de confort și gătitul nu a fost mai simplu de atât. Alături de această plită aș alege un cuptor tot de la Hansa pentru că acest brand a demonstrat că poate oferi soluții competitive.

Păreri pro și contra

Arzătorul Wok e ceva mai puternic decât cel mare deoarece mai mare un inel de ardere, astfel că încălzește uniform vasele. Randamentul e ceva mai mare decât la o plită electrică din acest buget și de aceea mulți preferă o variantă ca cea de sus. Prețul e dat calitatea materialelor, brand și ce funcții oferă, de aceea nu ar trebuie să ne uităm cu atenție la plite.

Suprafața plitei e realizată din sticlă securizată de calitate și care se curăță foarte ușor. Hansa BHKW651599 arată foarte bine și poate fi folosită cu ușurință având un sistem de aprindere integrat, de aceea se poate aprinde arzătorul cu o singură mână. Designul pe alb evidențiază foarte bine arzătoarele și grilajul, îmi plac chiar și butoanele cu finisaj periat.

Te-ar mai putea interesa