Hansa BHKS71135, plită neagră pe gaz cu arzător Wok

Plita incorporabilă pe gaz Hansa BHKS71135 are o suprafață din sticlă neagră care e destul de plăcută și se curăță destul de ușor. Aceasta se adresează celor care au mult spațiu pe blat și o hotă suficient de mare care să absoarbă aburul și mirosul din cameră. E vorba de un model cu lățime de 70 cm care oferă un randament mult mai mare decât un model electric (în același buget). Are un design similar datorită materialelor folosite, însă aceasta are grătare care sunt realizate din fontă.

Din poze se observă destul de ușor cele cinci butoane care dispun de aprindere electrică integrată sau automată. Cu alte cuvinte, trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul corespunzător arzătorului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panul de control e aproape de voi pentru a ajunge cu ușurință la butoane și voi trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul corespunzător. Arzătoarele vin cu siguranță care întrerup alimentarea după ce se stinge flacăra, voit sau accidental.

Avem grătare individuale, adică fiecare arzător are unul și astfel puteți curăța mai ușor suprafața plitei deoarece aveți mai mult spațiu, iar demontarea e destul de simplă. Arzătorul din mijloc e cel mai puternic nu pentru că are un diametru mare ci pentru că mai mare un inel de ardere în mijloc, astfel friptura va fi făcută uniformă ca pe un grătar clasic, doar că în acest caz veți apela la o tigaie.

Păreri pro și contra

În general, modelele mari sunt scumpe, dar aici avem o excepție motiv pentru care ar trebui să o luați în considerare. Împreună cu aceasta aș recomanda un cuptor cu design similar sau poate că aveți plan să nu-l puneți sub plită. Arzătoarele oferă un randament bun, motiv pentru care mâncarea are un gust foarte bun și arzătorul central e ideal pentru preparatele care trebuie gătite uniform (pe tigaie grill) sau cu o tigaie specială (Wok).

Hansa BHKS71135 are arzătoare de diferite dimensiuni pentru a putea folosi orice tip de vas. Instalarea nu va fi o problemă dacă aveți un blat suficient de gros și suficient spațiu pentru restul aparatelor.

Te-ar mai putea interesa