Hansa BHKS65135, plită incorporabilă cu sticlă neagră și grătar din fontă

Plita incorporabilă Hansa BHKS65135 are arzătoare dispuse diferit dar dimensiunile ei nu au avut de suferit în sensul că are aceeași lățime de 60 cm. Apreciez că avem mult spațiu între arzătoare pentru a putea găti ușor și în siguranță. Nu sunt două sau patru grilaje ca la altele, ci sunt trei grilaje de dimensiuni apropiate care pot fi luate jos pentru a putea curăța mult mai ușor suprafața lucioasă. Arzătorul mare e unul de 3kW deoarece are două inele de ardere și acesta poartă denumirea Wok.

Combinația sticlă neagră cu alimentare pe gaz chiar arată bine și îmi plac mai mult plitele cu grătar mare deoarece se pot pune vasele ceva mai ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea plitelor disponibile au patru arzătoare dar puterea lor diferă în funcție de buget sau tip de alimentare. Fiecare arzător e echipat cu siguranță pentru întreruperea alimentării în caz că flacăra nu mai arde, dar e prezentă și acea aprindere electrică integrată. Grătarele sunt realizate din fontă, deci sunt ceva mai bune decât cele din oțel (când e vorba de temperaturi ridicate). Sunt destul de groase și vor rezista fără probleme la orice sarcină, însă când le demontai trebuie să fiți atenți să nu le scăpați.

În funcție de alimentarea actuală, veți primi la pachet și duze GPL în caz că folosiți acest tip gaz.

Păreri pro și contra

Plita rată foarte bine într-o bucătărie modernă și chiar dacă ați putea spune că e una retro, ei bine, nu e așa pentru că folosește materiale moderne. Puterea totală a plitei e foarte importantă atunci când vă doriți o plită pe care să gătiți zilnic, dar numai cele electrice stau prost la acest capitol. Arzătorul mare mi se pare puternic și randamentul e cel mai important pentru a obține gustul dorit.

Hansa BHKS65135 e o plită interesantă din cele mai multe puncte de vedere și îmi place finisajul de la butoane cu acea linie roșie (iasă foarte bine în evidență). Arzătoarele se pornesc prin apăsare și rotirea butoanelor, e atât de simplu.

Lasă un comentariu