Hansa BHKS621531, plită cu gaz elegantă

Cele mai multe plite incorporabile sunt pe gaz, în special dacă ne rezumăm la un anumit buget și nu suntem dispuși să-l depășim (maxim 1000 lei). Ei bine dacă-l depășim, vorbim de plite electrice cu sistem de încălzire foarte avansate (inducție), care concurează la capitolul randament cu cele pe gaz. Hansa BHKS621531 este o soluție mai ieftină și care arată bine datorită suprafeței din sticlă și grătarelor din fontă. Bineînțeles, aceasta necesită o întreținere diferită fiind vorba de sticlă și necesită o curățare mai atentă.

Arată bine pe negru și butoanele iasă bine în evidență datorită culorii roșii, astfel știți cum sunt setate arzătoarele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Plita prezentată mai sus este una destul de simplă și impresionează mai mult prin design dar și performanțe, că doar vedem un arzător mare mai special – Wok. Acesta are un inel de ardere în plus astfel că încălzește mai bine vasul sau recipientul folosit. Tot mai multe plite oferă acest tip de arzător și îl consider foarte important chiar și dacă nu gătiți în stil asiatic.

Poate că vă plac mai mult plitele cu butoane pe lateral decât în față, deoarece aveți vasele mai aproape de voi. Mărimea plitei nu este afectată de cum sunt poziționate arzătoarele sau butoanele, ci vedem diferențe doar la cele cu două sau cinci arzătoare.

Multe plite au suprafață din inox, însă nu sunt la fel de elegante ca și aceasta cu sticlă. Evident că nu vorbim de o plită complet netedă cum vedem la cele electrice, deoarece are grilaje. Acestea sunt realizate din fontă și oferă vaselor o stabilitate bună. Datorită formei lor, vasele pot fi mutate dintr-o parte în alta fără a mai fi ridicate. Sunt împărțite în două pentru a demonta și curăța mai ușor suprafața murdară sau pătată. Pentru curățarea sticlei sunt anumite soluții (pe bază de alcool) și e bine să folosiți materiale moi.

Concluzie

Hansa BHKS621531 reprezintă o soluție dacă vă doriți o plită neagră, deoarece și cuptor este similar ca și design, un exemplu: Hansa BOES681021.

Te-ar mai putea interesa