Hansa BHKS611505, plită neagră cu Wok

Plitele incorporabile pot fi pe diverse culori iar modelul din imagine unul pe negru numit Hansa BHKS611505. Variantele pe negru sunt tot mai populare, cele pe inox nu mai sunt atât de căutate deoarece au devenit clasice, însă depinde și de materialele folosite. Plita de jos are suprafață din sticlă și un astfel de material nu vedem la prea multe modele. Bineînțeles, materialele folosite influențează prețul aparatului și poate că nu vreți să depășiți bugetul. E vorba de un brand cu experiență în domeniu și care oferă soluții competitive.

Din imaginea de jos se vede că arzătorul Wok e în partea din stânga față iar arzătoarele normale sunt în spate, nu pe lateral cum vedem la unele plite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lățimea ei e tot de 60 cm chiar dacă din imagine pare a fi mai mare deoarece are un spațiu generos între arzătoare. Ținând cont ce oferă în acest preț, nu prea re concurență însă poate vă doriți un design diferit, poate cu grilaje ceva mai reduse pentru fiecare arzător în parte. Astfel, suprafața din sticlă e mai bine evidențiată în sunt și câteva dezavantaje. Orice aparat oferă avantaje și dezavantaje, nu există aparatul perfect însă depinde și de buget. Plitele premium oferă funcții numeroase și tehnologii avansate.

Păreri pro și contra

Grătarele permit mutarea ușoară a vaselor din parte în alta, fără a le mai ridica. Sunt arzătoare de dimensiuni diferite și puterea e influențată de mărimea sa, iar cel Wok are un inel de ardere în plus astfel că vasul va fi încălzit mai uniform. Designul modern se regăsește și la acest model și am menționat mai sus acest aspect. Puterea plitei e satisfăcătoare și randamentul e un punct forte al plitelor pe gaz, cele electrice accesibile nu oferă un așa randament.

Hansa BHKS611505 are un panou de control mecanic care are un finisaj modern și chiar arată bine. Acesta beneficiază de aprindere electrică integrată astfel că nu e un buton dedicat pentru aceasta și plita trebuie conectată la o priză, altfel o veți aprinde cu bricheta.

Te-ar mai putea interesa