Hansa BHKS31038, plită pe gaz cu 2 arzătoare

Plita incorporabilă Hansa BHKS31038 din poza de jos e una pe gaz, cu grătare destul de solide (chiar dacă sunt individuale) și suprafața ei e din sticlă. Arată aproape ca un model electric cu acea sticlă neagră și îmi place că s-a renunțat la rama din oțel inoxidabil din jur. Sunt numeroase plite cu 2 arzătoare în acest preț dar nu se pot compara cu aceasta. Suprafața lucioasă cere atenție că doar e o sticlă destul de rezistentă (termorezistentă) și curățarea ei e o joacă după ce demontați grătarele. Butoanele sale se integrează perfect deoarece au finisajul ideal.

Oricine și-o permite și chiar nu văd de ce nu ați alege-o pe aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are două arzătoare – unul mic și unul mare, iar alte plite por avea și arzătoare normale. Eu prefer acest gen de plită pentru că până la urmă dorim să înlocuiască un model clasic. Arzătorul mare are o putere maximă de 2.8 kW, deci puteți pune chiar orice vas pe acela. Nu e de tip Wok dar e cam la fel de performant ca unul.

Aprinderea electrică e o dotare foarte importantă atunci când vreți să spuneți adio chibriturilor. Dimensiunile plitei sunt pe jumătate față de cele ale unei plite normale, deci veți avea mai mult spațiu pe blat pentru aparate mici sau chiar o chiuvetă. Plita de sus nu trebuie poziționată chiar deasupra cuptorului, o puteți pune unde puteți să deschideți un geam sau sub o hotă.

Păreri pro și contra

Motivele pentru care ar trebuiți să optați pentru aceasta și nu pentru alta, sunt cele menționate la începutul prezentării. Nu prea ai ce prezenta la un model pe gaz deoarece nu sunt integrate foarte multe dotări speciale. Veți găsi aprindere integrată (butoane cu apăsare și rotire), siguranță pentru stingerea accidentă a plitei și ca la multe alte plite.

Hansa BHKS31038 merită ales pentru că e oferit de un brand german și sunt câteva alternative electrice dacă vă doriți ceva mai comod. Pentru cei interesați am pus mica prezentare de mai jos:

Te-ar mai putea interesa