Hansa BHKS31037, plită cu arzător mare și arzător mic

Plita incorporabilă Hansa BHKS31037 este una cu două arzătoare, dar sunt de diverse dimensiuni pentru sarcini diferite. Nu cred că ar fi avut sens să pună două arzătoare identice sau unul de dimensiuni normale. În general, cele mai utilizate arzătoarele sunt cel mic și cel mare pentru că doar puterea e reglabilă în funcție de cantitate sau rezultatul dorit, iar voi trebuie să folosiți recipiente potrivite pentru acestea. Unii preferă astfel de plite pentru că mobilierul nu e foarte mare, nu gătesc mult (preferă cuptorul) și poate nici nu au de gând să pună o hotă.

Din poza de jos se vede că are o suprafață din sticlă neagră, grătare interesante, un arzător mare și un arzător mic.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hansa BHKS31037

Doar după cum arată se poate spune că are alimentare pe gaz și aici mă refer la grătare, pentru că plitele electrice nu le au. Panoul de control e poziționat frontal la acest tip de plită și în funcție de cum o veți instala, acest aspect nu ar mai avea relevanță. Puterea plitei e de 3.8 kW deoarece avem un arzător mare puternic și cu un diametru suficient pentru a putea pune vase mari.

Păreri pro și contra

Are o lățime de numai 30 cm, adică e pe jumătate cât o plită normală și nu vă puteți aștepta ca prețul să fie și el pe jumătate. Mi se pare accesibilă cât timp nu folosești toate arzătoarele și spațiul economisit pe blat e important pentru a putea pune alte aparate. E alegere voastră cum vreți să pune plita, pe lung sau pe lat, centrat sau nu. Arzătoarele se aprind foarte ușor pentru că aprinderea electrică e automată (integrată) și de aceea mulți dintre voie nu mai aleg aparate clasice.

Funcționalitatea e superioară la aparatele incorporabile pentru că reprezintă o soluție modernă. Hansa BHKS31037 e un exemplu foarte bun și mai sunt și cele electrice, însă dacă nu sunt cu inducție, randamentul lor nu se poate compara cu cel al plitele pe gaz. Cu alte cuvinte, gustul mâncării obținute pe o plită pe gaz e mai bun (dacă o prăjiți).

Te-ar mai putea interesa