Hansa BHIW68303, plită incorporabilă albă

Hansa BHIW68303 e varianta pe alb, deci există o plită incorporabilă similară dar pe altă culoare – negru. Îmi place pe alb deoarece iasă ușor în evidență zonele de gătit și panoul de control. Parcă e mai elegantă o plită pe alb și se potrivește perfect pe un blat deschis la culoare. Deasemenea, puteți alege un cuptor pe inox dacă nu găsiți unul care să fie pe alb. Sunt destul de puține cuptoarele pe culori mai speciale, majoritatea sunt pe inox/negru și eu aș recomanda tot cu alimentare electrică. Plitele electrice sunt o alegere mai comodă deoarece nu mai e nevoie de alimentare cu gaz și pot fi folosite ușor (butoane senzitive).

Prețul ei e ceva mai mare decât cel al altor plite dar e justificat de tehnologia de încălzire prin inducție. Mai precis, la aceasta nu se încălzește plita ci doar vasul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Pe partea de alimentare nu am ce să-i reproșez deoarece randamentul e mare ca și la cele pe gaz. Se datorează tehnologiei cu inducție care necesită vase speciale.Are patru arzătoare și cu aceasta nu vă mai faceți griji că vasul e prea mic sau prea mare deoarece plita are funcție de detectare a dimensiunii vasului. Alte funcții ale sale sunt: Booster, detectare vase, fierbere automată, menținere căldură și slide control.

Chiar dacă zonele sunt marcate doar în partea centrală, e vorba de 2 arzătoare mici și 2 arzătoare normale. Are 9 trepte de încălzire iar consumul plitei ține de treapta aleasă. Consumul maxim e de 7400W, atunci când veți folosi toate zonele. E normal să aibă protecție copii adică să puteți bloca butoanele că doar sunt de tip touch.

Pe partea de design nu am ce să-i reproșez și panoul de control e așezat frontal unde e și mai ușor de folosit. Alegerea temperaturii se face prin glisare și o puteți face cu o singură mână. Acest tip de plită e ideal pentru cei care au copii deoarece plita rămâne rece tot timpul.

Culoare:AlbMaterial:SticlaDimensiuni (IxLxA) cm:x 56 x 49Altele:Consum: 7400 W

Plusuri: e albă, detectează automat vasul și dimensiunea sa, ușor de folosit, eficientă etc.
Minusuri: nu are.

O plită ca și Hansa BHIW68303 e perfectă pentru locuința voastră .

Te-ar mai putea interesa