Hansa BHII37303, plita incorporabilă de tip Domino

Hansa BHII37303 e o plită incorporabilă cu 2 arzătoare și e evident acest aspect din denumire seriei – Domino. Sunt și alți producători care oferă plite cu 2 arzătoare, fiecare oferă ceva diferit. Designul nu poate fi același însă la cele electrice nu mai sunt așa de diferite. La cele pe gaz, forma diferă dar și cea a grătarului. La plitele electrice veți observa un control cu touch adică cu butoane senzitive. E mult ai ușor de folosit un panou de control avansat cum e la acesta dar nu e prea complicat. Se află în partea din dreaptă jos unde e și mai vizibil/la îndemână. Are un arzător destul de mare și de puternic datorită inducției.

prețul e mai mare decât la cele pe gaz dar nu cu mult. Dacă vi se pare prea scumpă, alegeți un aragaz mixt ori incorporabile mai simple. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Plita
Plita

Alimentarea e una electrică și chiar dacă nu pare eficientă, eu zic că randamentul e ridicat. Astfel puteți frige orice pe plită. Puteți pune și vase mari deoarece are un arzător mai mare dar nu foarte mare. Se adresează celor care au copii deoarece suprafața plitei nu se încălzește ci doar vasul. E nevoie de vase speciale iar curățarea plitei o puteți face imediat după ce ați și folosit-o.

Pe partea de funcții are taste senzitive, timer, protecție pentru copii (blocare butoane), indicator căldură reziduală, detectare automată a dimensiunii vaselor, menținere căldură și funcția Booster (pentru diverse mâncăruri). Nu orice plită e ca și aceasta iar consumul ei e de maxim 3700 W (dacă folosiți ambele arzătoare).

Plusuri: randament ridicat chiar și dacă e electrică (inducție), arată bine, ocupă puțin spațiu, ușor de instalat și eficientă.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BHII37303 e o alegere bună pentru cei care nu folosesc toate cele 4 arzătoare clasice ale unei plite. Are 2 arzătoare eficiente iar tehnologia de încălzire e destul de avansată, astfel că nu mai e nevoie să așteptați mult când gătiți ceva iar mâncarea are același gust ca și cea făcută pe o plită cu gaz. Alături de aceasta recomand un cuptor electric deoarece oferă mai multe moduri de gătit (depinde și de modelul ales).

Lasă un comentariu