Hansa BHI68621, plită pe inducţie cu funcţie Bridge

Hansa BHI68621 e o plită incorporabilă cu o lăţime de 60 centimetri adresată persoanelor interesate de ceva aspectiv şi funcţional.
Legat de funcţia Bridge trebuie spus că aceasta e o zonă mai mare care permite amplasarea vaselor ovale ori a celora de dimensiuni mari. Funcţia aceasta conectează două zone şi în acest fel puteţi face rapid mai multă mâncare.

Modelul acesta vina la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată foarte bine. Din poză se poate vedea că nu are Wok (precum nu are nicio plită pe inducţie), dar vine funcţia Booster (o funcţie similară e prezentă şi la Bosch) care sporeşte puterea de încălzire aşa încât să nu pierdeţi tip.


Păreri pro şi contra

Referitor la funcţia Booster trebuie adăugat că încălzeşte la 100 grade în 4 minute.
O funcţie de siguranţă e cea HeatControl care afişează „H” când temperatura e peste 60 grade şi „h” pentru temperaturi între 45 şi 60.
Pentru siguranţa copiilor dvs are Child Lock, adică un sistem de blocare.
Puterea totală a plitei BHI6 e de 7,4 kW.
Plita poate fi conectată la un branşament electric monofazic (230V) sau trifazic (400V). Schema electrică pentru conectare fiind disponibilă la pagina 71 din manualul de utilizare. De pe această pagină se pot vedea trei modalităţi de conectare. Aş recomanda să vă uitaţi şi pe coloana cu siguranţa de protecţie necesară.

Despre brandul Hansa trebuie spus că e unul european cu o îndelungă istorie. Mai exact e polonez şi a fost înfiinţat în 1945. Primele electrocasnice au fost de tipul aragazuri.
Per ansamblu acest aparat se adresează persoanelor interesate de ceva care să arate bine, să fie util şi să fie fiabil. Calitatea produselor europene e mult superioară celora realizate în ţările asiatice, iar acest lucru se poate vedea la materialele utilizate precum şi la faptul că va fi un aparat de îndelungă folosinţă.
Varianta aceasta de plită nu e doar aspectivă, dar şi una fără bătăi de cap în cazul în care aveţi o instalaţie electrică modernă.

Te-ar mai putea interesa