Hansa BHI68611, plită electrică cu inducție

Plita incorporabilă Hansa BHI68611 e cea mai accesibilă decât altele și are tehnologie de încălzire prin inducție. Aceasta ridică semnificativ randamentul plitei, astfel că preparatele sunt gătite la fel de bine ca și la flacără, doar că va fi mult mai uniform. Avem și o zonă specială în partea din dreapta și pe care se poate pune un vas mare oval. Cel mai multe plite accesibile au zone de gătit clasice, iar aici mă refer la cele circulare.

Panoul de control touch e foarte simplificat și sunt prezente funcții esențiale, iar afișajul digital e vizibil în orice condiții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate conecta la orice priză deoarece nu are un consum foarte mare și oricum nu folosiți simultan toate arzătoarele. Controlul digital poate fi folosit ușor cu o singură mână și se pare prin simple atingeri ale pictogramelor. Mai sunt și plite electrice cu control mecanic, dar acelea sunt puține și nu arată atât de bine.

Designul cu sticlă neagră e unul apreciat de mulți utilizatori dar mai sunt și plite de alte culori, dacă vă doriți o altă combinație de culori în bucătărie. Nu e nevoie de o altfel de plită deoarece aceasta vine cu performanțe de lăudat și voi puteți folosi diverse vase.

Păreri pro și contra

Zonele de gătit din dreapta pot fi folosite împreună sau separat și sunt de dimensiuni egale. Pot fi folosite doar vasele feromagnetice pentru că plita nu se încălzește ca și în cazul plitelor convenționale. Voi decideți ce fel de plită vi se potrivește mai mult, însă cea de sus mi se pare destul de bună. Afișajul digital afișează treapta de încălzire de la fiecare arzător, astfel că veți ști care arzător e pornit. Temperatura se alege foarte ușor cu această interfață și se poate bloca ca să nu se apese accidental pe butoane.

Hansa BHI68611 are o lățime de 60 cm a multe alte plite doar că oferă mai mult decât altele în același buget. Aceasta se poate folosi cu ușurință și aveți nevoie de o hotă de aceeași culoare pentru ca aparatele să se potrivească puțin.

Te-ar mai putea interesa