Hansa BHI68608, plită cu inducție și funcție Booster

Plita aceasta nu e singura variantă lansată anul acesta și poate ați mai văzut anumite modele cu design similar. Totuși, Hansa BHI68608 oferă o funcție suplimentară care mărește randamentul – Booster. dacă considerați această funcție inutilă, atunci alegeți o variantă mai accesibilă care oferă doar opțiunea de menținere căldură. Chiar dacă anterior ați avut o plită pe gaz, aceasta poate fi pusă în locul acelui model deoarece are cam aceleași dimensiuni (e puțin mai îngustă – 57,6 cm).

Din poza pusă jos se vede că există o zonă de gătit cu suprafața extinsă, dar nu puteți pune decât vase feromagnetice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această plită e una electrică și se poate vedea din designul său. Plitele pe gaz arată mult diferit, dar pot fi și variante cu sticlă neagră. Designul plitei e foarte important dacă restul aparatelor sunt cu panou frontal negru lucios. Cu alte cuvinte, ați ales stilul modern și nu există plite electrice Retro.

Pe partea de funcționalitate, această plite are următoarele: taste touch, timer (1-99 minute), sistem protecție copii (blocare interfață), deconectare automată (dacă nu o folosiți o anumită perioadă), menținere căldură, Booster și indicator grad încălzire. Aș putea spune că acestea sunt standard pe modelele premium și mi se pare normal să le aibă.

Păreri pro și contra

Chiar dacă pare a fi o plită sofisticată, aceasta poate fi folosită cu ușurință datorită tastelor touch și pictogramelor iluminate. E bine să citiți puțin manualul său pentru informații suplimentare despre aceasta. Veți observa că randamentul e ceva mai mare la plitele acestea și e foarte important să aveți curent trifazic (aparatele electrice vor funcționa mai bine). Zonele sunt bine evidențiate ca la multe alte modele, doar că acesta nu are arzătoare clasice (dacă ne referim la cel din stânga).

Dacă aveți un cuptor multifuncțional de la acest brand, chiar nu văd de ce nu ați opta pentru modelul Hansa BHI68608. Prezentarea de la final e cu o altă variantă care arată puțin diferit (la panoul de control) deoarece are funcții diferite. Oricum, deosebirile sunt nesemnificative și puteți opta pentru care doriți.

Te-ar mai putea interesa