Hansa BHI68368, plită pe inducție cu comandă touch

Hansa BHI68368 e o plită nemțească disponibilă la un cost minim și cu tehnologie nou. Alegând o astfel de plită o să beneficiați de un consum redus de curent și o bucătărie care arată excelent. Având nuanța neagră o să se potrivească de minune în orice bucătărie, indiferent de ce culoare au restul electrocasnicelor.
O plită precum aceasta se adresează celora care au un buget restrâns, dar vor un aparat premium care să fie ușor de folosit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine, e modern și costă puțin. Din poza alăturată poți vedea că aparatul e unul cu un design simplu de zici că e o față de masă neagră.

Păreri pro și contra

Caracteristici care nu trebuie trecute cu vederea la acest model ar fi faptul că e pe inducție, cele 4 zone de gătit și că are butoanele poziționate frontal (mai bine spus panoul de comandă).
Pentru a economisi curent acest model e dotat cu un sistem de detectarea prezenței vasului de gătit. Deci, în acest fel se economisește destul de mult curent atunci când nu e prezent vasul. Atunci când amplasați vasul pe una din zone se aprinde afișajul corespunzător zonei respective.
Există și funcția de booster pentru cei interesați în a prepara ceva rapid întrucât cu aceasta se pot atinge chiar și 3000W.

Puncte forte la acest model ar fi aspectul plăcut (nuanța neagră se potrivește în orice bucătărie, iar lipsa butoanelor fizice face ca plita să nu fie sesizabilă), sunt prezente sisteme de siguranță (blocare împotriva accesului copiilor, deconectare automată etc), fiabilitatea ridicată și materiale de calitate folosite la realizarea ei.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa o plită incorporabilă atunci acest model de la Hansa ar fi recomandarea mea.
Întrucât multă lume nu cunoaște brandul trebuie spus că e unul oarecum înfrățit cu Bosch deoarece sunt din aceeași țară – Germania. Deci, brandul e unul nemțesc localizat în acea țară precum și în Polonia.
În cazul în care nu v-ați hotărât la un cuptor atunci vă recomand modelul BOEI68162 întrucât consider că se potrivește de minune.

Te-ar mai putea interesa