Hansa BHI68318, plită electrică cu inducție

Plitele electrice pot fi de mai multe tipuri: clasice, cu suprafață vitroceramică sau chiar cu inducție. Modelul Hansa BHI68318 e unul dintre variantele avansate deoarece are tehnologie de încălzire prin inducție. Are un panoul de control complet digital ca la multe alte plite însă nu poate fi identic deoarece e vorba de un brand cu experiență și de o generație recentă. Cu alte cuvinte, vom aprinde arzătorul printr-o simplă apăsare a butoanelor că doar sunt senzitive, iar timerul nu lipsește.

Zonele sunt evidențiate de acele paranteze astfel că veți ști cât de mari trebuie să fie vasele. Sunt 4 arzătoare generoase, adică sunt două normale și două mari care în total au o putere de 7.4 kW, deci e vorba de o plită puternică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta e o plită electrică, motiv pentru care trebuie conectată doar la rețea. Pe când cele pe gaz trebuie conectate atât la gaz cât și la rețea datorită aprinderii electrice. Puteți renunța la vechiul aragaz pentru o combinație cuptor cu plită, iar alături de plita de sus aș recomanda un cuptor multifuncțional tot pe negru. Bineînțeles e necesar un mobilier diferit deoarece acestea se incorporează și sunt corpuri speciale pentru acestea. Pentru a monta plita trebuie decupată o secțiune în blat.

Păreri pro și contra

Timerul e foarte util deoarece ușurează gătitul, adică puteți seta timpul necesar pentru un anumit preparat (de exemplu: o supă) și puteți face altceva între timp. Acesta e însoțit și de o funcție de blocare a interfeței pentru a nu apăsa accidental anumite butoane când aveți mâncare pe ea. Sunt numeroase trepte de putere care pot fi setate, iar ci Heat Booster puteți găti mai rapid preparatul dorit.

Hansa BHI68318 arată bine ca multe alte plite cu sticlă negră și nu are un contur pe inox cum am văzut la altele ci e complet neagră. Așa arată mai bine în opinia mea pentru că designul e unul minimalist. Nu are un preț foarte mare deoarece nu are foarte multe tipuri de arzătoare, iar aici mă refer la cele extinse sau duble.

Te-ar mai putea interesa