Hansa BHI68308, plită cu arzătoare Booster

Plita incorporabilă Hansa BHI68308 e una cu sticlă vitroceramică, tehnologie de încălzire cu inducție și cu arzătoare normale/mari. Plitele cu zone extinse costă ceva mai mult și pot fi folosite doar feromagnetice. E prezent un indicator pentru căldură reziduală care vă avertizează că suprafața plitei e încă fierbinte. Sunt câteva avantaje suplimentare oferite de plitele cu inducție și pate că le știți deja, doar că și puterea arzătoarelor e foarte importantă.

Din poza de jos se vede foarte bine cum se reflectă lumina din ea și arzătoarele sunt destul de vizibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ziceam mai sus că puterea instalată e foarte importantă la o plită și mă refer la arzătorul mare, care în acest caz are o putere maximă de 3kW. Chiar dacă nu are arzător mic, arzătorul normal are o putere minimă de 1.2 kW. Suprafața plitei e ceramică adică e ceva mai rezistentă la zgârieturi.

Panoul de control e destul de vizibil chiar dacă sunt taste touch. Sunt prezente și câteva funcții suplimentare care poate le veți folosi sau sunt utile zi de zi: temporizator (ideal dacă știți deja timpul de preparare), blocare interfață, menținere cald, Booster, fierbere automată, deconectare automată, indicator căldură reziduală. Plia aceasta nu e foarte mare deoarece are o lățime de numai 57 cm, dar diferențele sunt destul de mici între plite (câțiva centimetrii). Spre deosebire de cele pe gaz, acestea au panou de control doar frontal și zonele de gătit sunt mai depărtate.

Păreri pro și contra

Toate acele funcții speciale vă pot ușura munca din bucătărie deoarece nu mai trebuie să stați lângă plită. Designul diferă puțin de la un model la altul, iar cel de sus e destul de unic. Zonele de gătit sunt evidențiate destul de bine și arată ceva mai bine decât cele cu cercuri. După instalare trebuie să conectați plita și veți observa că nu vine cu cablu de alimentare dar nu cred că va fi o problemă.

Hansa BHI68308 e un aparat modern care costă destul de puțin, motiv pentru care puteți lua în considerare un cuptor ceva mai dotat. Cuptoarele incorporabile au devenit mai accesibile sau mai bine zis, modelele accesibile oferă mai multe funcții/dotări.

Te-ar mai putea interesa