Hansa BHI68303, plita incorporabilă cu inducție

Hansa BHI68303 nu este o plită obișnuită și aici nu mă refer doar la tipul de alimentare – electrică, ci mă refer la tehnologia de încălzire – inducție. Îmi place cum arată și chiar dacă nu sunt evidențiate acele zone de gătit, există niște însemne unde trebuie să puneți vasele și plita va detecta automat dimensiunea vasului. Arată bine pe negru dar există și plite albe, iar rama pe inox dă un plus de eleganță. E bine să citiți manualul său în cazul în care nu ați mai folosit o astfel de plită. E destul de ușor de folosit deoarece are butoane senzitive care se pot acționa ușor.

Prețul ei nu e chiar atractiv însă pentru o plită electrică, oferă un randament superior ca și la plitele pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Randamentul nu e afectat de tipul de alimentare deoarece aceasta e cu inducție. Astfel vasele să încălzesc repede, plita rămâne rece și veți câștiga timp. Are 4 zone de gătit chiar dacă nu se văd dar punctul central e marcat cu un „+”. Mai precis, are 2 arzătoare normale și 2 arzătoare mici.

Panoul de control e poziționat frontal și există pictograme pentru a vă da mai ușor seama despre ce este vorba. Chiar dacă are un consum total de 7400 W, aveți la dispoziție 9 trepte de încălzire. Doar la cea mai mare consumul e mai mare. Ca și funcții are: taste touch, timer, blocare taste, Booster, detectare vase, detectare dimensiuni vase, fierbere și menținere căldură. Unele opțiuni pot fi alege doar prin glisare (cum ar fi, de exemplu, treapta de putere). Suprafața plitei e din sticlă neagră doar că acel contur e pe inox.

Plusuri: control digital avansat, multe opțiuni, designul modern și ușor de folosit (chiar și cu o singură mână).
Minusuri: nu e prea ieftină.

Hansa BHI68303 e un aparat incorporabil reușit care poate fi instalat fără probleme pe un blat și alături de un cuptor electric mare. trebuie să alegeți aparate electrocasnice moderne pentru o bucătărie modernă. Dacă nu vă permiteți această plită puteți alege una pe gaz deoarece randamentul e unul superior.

Lasă un comentariu