Hansa BHI68301, plită cu inducție neagră

Plita incorporabilă Hansa BHI68301 e ceva mai specială decât multe modele accesibile deoarece are o tehnologie de încălzire puțin mai avansată – inducție. Sunt destul de multe astfel de soluții însă prețurile nu pot fi aceleași deoarece diferă designul puțin, însă și panoul de control (e în funcție de dotări). Plita din imagine e o variantă simplă, dar are funcțiile standard – timer, Booster, child lock și control touch. Pot spune că un aparat modern ideal pentru orice bucătărie și consumul ei depinde de câte zone folosiți și treapta de încălzire aleasă.

Din imaginea de jos se vede că are arzătoare mari și normale poziționate pe diagonală, pentru ca să aveți spațiu egal între arzătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e nevoie de o alimentare specială, adică e de ajuns o priză normală și e bine să fie în apropiere. Față de o plită electrică simplă, cu aceasta veți găti mai rapid deoarece randamentul e mult mai mare (timpul de fierbere e mai mic).

Chiar dacă pare a fi o plită mare, lățimea ei nu depășește 60 cm și dacă aveți un blat foarte mic atunci alegeți o plită cu 2 arzătoare.

Păreri pro și contra

E ușor de folosit datorită panoului de control minimalist și în manualul său găsit toate informațiile necesare. Treapta de încălzire se alege prin apăsare și nu prin glisare cum vedem la plite premium. Are un preț foarte bun ținând cont că e vorba și de un brand popular, dar sunt și alternative similare cu inducție. Designul e unul modern și suprafața negru lucioasă atrage priviri, iar suprafața e mai ușor de curățat comparativ cu cea a plitelor pe gaz.

Hansa BHI68301 are arzătoare de două mărimi și nu e nevoie de alte mărimi pentru că doar vasul se încălzește, astfel că nu sunt pierderi de energie. Principiul e încălzire e mai avansat și veți observa că plita e rece. Bineînțeles, trebuie folosite doar vase feromagnetice și ustensilele să fie dintr-un alt material. O alegeți dacă doriți comoditate și poate că v-ați săturat de gaz sau poate folosiți o butelie cu gaz pentru actuala plită.

Te-ar mai putea interesa