Hansa BHGY62039, plită rustică pe bej

Plita incorporabilă Hansa BHGY62039 e una rustică și e disponibilă pe o culoare plăcută – bej. Am văzut și câtea modele și pe negru cu butoane destul de similare. Alegerea finală e a voastră în funcție de culoarea mobilierului sau a cuptorului. Cu siguranță, un model mai deschis la culoare iasă mai bine în evidență ori arzătoarele, grătarele și butoanele sunt mai bine evidențiate. Incorporabilele sunt destul de accesibile dacă e să le comparăm cu aparatele electrocasnice clasice. Designul grilajelor vă permite să mutați ușor un vas cu mâncare de pe un arzător pe altul.

Din poza de jos se poate vedea cum arată grătarul și panoul de control. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz sunt destul de populare și vor fi prezente mulți ani datorită prețului și costului de utilizare redus. Plitele electrice nu sunt scumpe, însă dacă alegem una cu randament similar, atunci lucrurile stau diferit. Arzătorul cel mai apropiat de panoul de control e de 1 kW și cele normale sunt de 1.75 kW.

Aceasta se instalează ca și oricare altă plită incorporabilă, adică trebuie să decupați o poțiune din blat și dimensiunile sunt menționate în manual (sunt cu vreo 2-3 cm mai mici decât cele ale plitei). Lățimea acestui aparat e de 58 cm, iar adâncimea e de 51 cm. Deci poate fi pusă pe orice blat doar că nu o veți pune chiar pe margine. Ceva mai compacte sunt variantele cu 2 arzătoare, doar că nu prea sunt modele rustice.

Păreri pro și contra

Zonele de gătit sunt destul de depărtate pentru a putea pune vase de dimensiuni generoase. Puterea arzătorului mare e de 3 kW și nu mai are sens să căutați plite cu arzător Wok. Cam toate plitele dispun de aprindere electrică și la cele mai multe e integrată, adică nu e prezent acel buton suplimentar pentru care aveți nevoie și de a doua mână. Acum e mult mai simplu, trebuie să apăsați și să rotiți butonul corespunzător zonei de gătit.

Hansa BHGY62039 e un aparat electrocasnic modern chiar dacă are un design rustic/retro. Modelele mai noi sunt mai accesibile dar nici cele electrice nu sunt cu mult mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa