Hansa BHGY61059, plită pe gaz fildeș

Plita pe gaz Hansa BHGY61059 e una dintre multele modele în stil rustic/retro de la acest brand, dar nu toate sunt pe fildeș (bej mai deschis). Aceste aparate se potrivesc cu alte aparate similar și e foarte important ca acel cuptor să fie pe aceeași culoare. Modelele rustice pot fi pe mai multe culori decât cele moderne, dar mă gândesc că deja știți asta. Oricum, sunt diferențe estetice destul de mari între aparatele moderne și cele rustice. La capitolul dotări nu veți găsi diferențe dacă discutăm doar de modelele pe gaz.

Poza de jos e una de prezentare, deci plita arată ceva mai bine în realitate și se vede că are un grilaj care permite mutarea ușoară a vaselor de pe un arzător pe altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toate modelele rustice vin cu alimentare pe gaz, doar că au și aprindere electrică pentru a ușura folosirea sa. Arzătorul plitei de sus se aprinde mult mai ușor decât arzătorul unui aragaz, pentru că e nevoie de o singură mână (apăsați și roti butonul corespunzător). Arzătoarele au și siguranță în caz că se stinge flacăra accidental, astfel nu vor fi scurgeri de gaz.

Grătarele sunt realizate din fontă și sunt destul de rezistente pe termen lung, dar pot fi grătare din oțel la alte plite. Nu pot spune că un grătar e mai bun decât altul, depinde cum aveți grijă de ele și cât de solid e făcut. Forma grătarului depinde și de designul plitei, iar panoul de control poate fi așezat fie frontal și pe lateral (la alte modele). Dimensiunile plitei nu sunt prea relevante deoarece sunt aceleași ca la multe alte modele.

Păreri pro și contra

Îmi place cum arată se poate asorta cu un cuptor complet negru, eventual optați pentru o hotă de tip șemineu pe bej. Singurul minus al acestei plite cred că ar fi puterea mai mică a arzătorului mare, dar depinde și cât aveți nevoie.

Nu sunt prezentări video sau multe poze cu această plită Hansa BHGY61059, dar cred că vă veți face o idee foarte bună despre ea din poza de sus.

Te-ar mai putea interesa