Hansa BHGW65010, plită albă accesibilă

Sunt puține plite incorporabile pe alb, motiv pentru care am ales să recomand acest model Hansa BHGW65010. Aceasta se poate monta în locul vechiului model pentru ocupă la fel de mult spațiu. Sunt plite chiar și două arzătoare însă poate că nu vă convine designul ori puterea arzătoarelor. Puterea plitei e una destul de mare, însă e ceva mai mare în cazul variantelor cu arzător mare Wok. Cu alte cuvinte, acel arzător mai are un inel de ardere în mijloc care ajută să încălzească uniform preparatul.

Designul e desul de simplu și se asortează alături de un cuptor alb sau negru, depinde ce v-ar plăcea mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hansa BHGW65010

E evident că e vorba de o plită pe gaz deoarece au un design specific, adică aveți grătare, butoane rotative și suprafață în relief. Plitele electrice sunt ceva mai ieftine, doar că nu sunt atât de puternice și randamentul diferă în funcție de tehnologiile incorporate. Doar plitele electrice cu inducție pot fi comparate cu cele pe gaz deoarece au un randament mare. Mâncarea are un gust mai bun dacă e gătită rapid, însă aici nu mă refer la toate preparatele, ci doar la fripturi.

Cuptorul îl puteți pune la nivelul blatului ca și plita pentru a nu vă mai apleca la el, însă asta presupune că aveți un mobilier special. Lățimea plitei e de 59 cm însă secțiunea ce trebuiește decupată în menționată în manualul său.

Păreri pro și contra

Poate fi folosită cu ușurință de oricine pentru că are un control clasic de tip mecanic. Cu alte cuvinte, are butoane cu aprindere integrată pentru care trebuie doar să apăsați și să rotiți. Arzătoarele sunt echipate cu siguranță pentru a opri gazul atunci când flacăra nu mai arde, astfel se evita scurgerile de gaz. Cam toate plitele beneficiază de aceste dotări pentru că sunt standard, dar sunt plite care pot oferi 5 arzătoare sau chiar mai puține.

Hansa BHGW65010 are grilaje din oțel emailat și se vede ușor pentru că cele din fontă sunt mai groase. Diferențe mari între cele două tipuri de grilaje nu prea sunt, depinde ce preferați voi.

Te-ar mai putea interesa