Hansa BHGW63111035, plită albă

Plita incorporabilă Hansa BHGW63111035 e una interesantă în acest buget și aici mă refer la faptul că are suprafață din sticlă și un arzător Wok. După cum știți electrocasnicele cu suprafețe lucioase dau un plus de eleganță, iar dacă vin cu suprafețe din sticlă cum e în cazul acesteia, va fi ușor de curățat și de folosit. Faptul că e vorba de sticlă albă, se potrivește perfect pe un blat alb sau cu o bucătărie luminoasă. Există și cuptoarele electrice care s-ar asorta perfect cu această plită în special că sunt pe alb sau argintiu. Deci nu e nevoie neapărat să fie pe alb, ci pe o culoare deschisă. Această plită are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Are 4 arzătoare, iar fiecare vine cu un grătar propriu. Bineînțeles sunt realizate din fontă pentru o durabilitate îndelungată. Există modele cu grătare din oțel care sunt la fel de bune deoarece grătarele sunt emailate. Butoanele sunt poziționate în partea frontală (în stânga). Sunt ușor de folosit acele butoane în special că aprinderea e integrată adică nu necesită două mâini pentru aprindere ci doar una (se apasă și se rotește butonul arzătorului care îl doriți să-l aprindeți).

Are arzătoare normale de 1.8 kW, un arzător mare de tik Wok care aduce un randament ridicat – 2.9 kW, un arzător mic de 1 kW și siguranță cu termocuplu (întrerupe gazul atunci când se stinge flacăra). Siguranța e importantă deoarece împiedică scurgerile de gaz chiar și când flacăra se stinge accidental. Suprafața plitei e una vitroceramică, deci e din sticlă (de culoare  albă). Având în vedere că majoritatea plitelor vitroceramice au sticlă de culoare neagră, nu văd de ce nu ați alege un model cu finisaj pe alb. Instalarea ei nu e chiar ușoară deoarece trebuie respectate dimensiunile din manualul său.

Plusuri: arată foarte bine, grătare din fontă, fiabilă, aprindere integrată, randament și ușor de folosit datorită butoanelor așezate frontal.

Minusuri: are o lățime de 60 cm.

Acest Hansa BHGW63111035 e o plită reușită din cele mai multe puncte de vedere deoarece și nu are multe caracteristici și funcții ca cele electrice. Dacă considerați că e prea scumpă,  un aragaz pare o alegere mai ieftină și la fel de bună. Dacă nu aveți un mobilier în bucătărie corespunzător pentru a instla și un cuptor incorporabil, vă recomand un aragaz.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hansa BHGW63111035, plită albă”

Comentariile sunt închise.