Hansa BHGW63100020, plita incorporabilă

Plita incorporabilă Hansa BHGW63100020 e una cu design rustic (vechi) și care se adresează celor care vor o bucătărie rustică. Există suficiente aparate electrocasnice care se pot asorta cu aceasta (cuptor, hotă, frigider) și care le puteți lua împreună cu acesta. Având în vedere că e una în stil clasic, prețul e unul mic. Bineînțeles plitele electrice sunt mai scumpe deoarece nu necesită alimentare pe gaz, ci doar electrică. Astfel nu mai e nevoie de acea butelie cu gaz. Acesta e  disponibilă pe bej, dar și pe negru (cu un cod diferit). E important să căutați pachete promo (cuptor+plită) deoarece vin cu reduceri decente și poate vă convin ambele aparate din promoție. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are alimentare cu gaz care bineînțeles reduce costul lunar, astfel veți economisi bani (comparativ cu cele electrice). Are patru arzătoare care sunt dispuse decent, astfel că cel mare și mic sunt așezate frontal iar cele normale în spate. Fiecare are o putere diferită: cel mic e de 1 kW, cele normale sunt de 1.65 kW și cel mare e de 2.6 kW. E dotată cu siguranță, aprindere electrică și grătar emailat. Siguranța e o dotare standard și întrerupe alimentarea cu gaz. Aprinderea electrică e una integrată și nu la la aragazuri (vine cu buton dedicat). Deci aprinderea unui arzător e prin apăsa și rotire. Fiecare buton are o astfel de aprindere și pentru că butoanele sunt poziționale lateral, lățimea sa e de numai 60 cm.

Având în vedere dimensiunile sale, dimensiunile nișei sunt ceva mai mici decât cele ale plitei (50 cu 60 cm sunt dimensiunile  părții superioare a plitei – cea vizibilă). Oricum sunt menționate în manualul său și poate fi instalată pe orice blat.

Păreri pro și contra achiziției.

Plusuri: preț atractiv comparativ cu restul plitelor pe gaz, compactă, fiabilă, aprindere integrată și randament ridicat.

Minusuri: nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Hansa BHGW63100020 e o plită bună care e mai ieftină decât alte modele dar nu și mai ieftină decât un aragaz, în special că pe lângă acea plită aveți nevoie și de un cuptor incorporabil. Pentru a economisi bani, vă recomand să căutați acele pachete promo de care v-am spus anterior. Modelul de care vă spunea sus (pe negru), poate fi vizionat în clipul de jos. Trebuie să știți că are același preț și aceleași caracteristici.

Te-ar mai putea interesa