Hansa BHGW630100, plită pe gaz care se incorporează

Hansa BHGW630100 este un model interesant care îl puteți monta oriunde pe blat pentru că are aceleași dimensiuni ca și restul plitelor (diferență de 1-2 cm). Lățimea plitei rămâne de 59 cm și adâncimea este de numai 52 cm. Se vede din imaginea de prezentare că are alimentare pe gaz și arzătoarele sunt organizate la fel. Spun asta pentru că arzătoarele normale în partea din spate, iar arzătorul mic și arzătorul mare sunt în partea din față (acestea fiind și cele mai des folosite). Panoul de control rămâne cel clasic de tip mecanic, adică are butoane rotative pentru fiecare arzător.

Multe plite au finisaj pe inox sau argintiu, iar cea de jos este albă și se poate asorta mai bine cu restul aparatelor sau poate mobilierul este alb și nu vreți să fie prea evidentă pe blat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puterea plitei este satisfăcător și vorbim de o valoare destul de mare – 7.4 kW. Arzătorul mare este cel mai puternic având o putere maximă de 2.8 kWh și nu este de tip Wok, adică nu are două sau trei inele de ardere. Sunt plite cu mai puține zone de ardere, însă prețurile nu diferă cu mult și de multe ori aveți nevoie și de un spațiu în plus pentru vase. Poate că nu folosiți ambele arzătoare normale, dar mâncarea poate fi mutată ușor prin glisare pe una dintre ele pentru a sta la răcit.

Păreri pro și contra

Aveți acces ușor la panoul de control fiind poziționat frontal, dar și pe lateral se putea accesa ușor. Toate aceste plite vin cu aprindere electrică integrată, deci trebuie alimentată la o priză și trebuie să folosiți doar o singură mână pentru a aprinde arzătorul dorit. Sunt multe aragazuri care au acest tip de aprindere și este prezentă o pictogramă lângă butoane (cu o flacără). Chiar și așa, eu consider că incorporabilele sunt alegerea mai potrivită pentru o bucătărie modernă și aveți nevoie de un mobilier corespunzător.

Modelul Hansa BHGW630100 este echipat cu supapă de siguranță care oprește alimentarea cu gaz atunci când se stinge accidental flacăra, astfel sunt prevenite eventuale accidente. Grilajele oferă o stabilitate bună vaselor și pot fi demontate ușor pentru a curăța plita.

Te-ar mai putea interesa