Hansa BHGS650103, plită neagră cu grătare din fontă

Aparatele incorporabile sunt alternative la cele clasice, însă aveți nevoie și de un mobilier corespunzător pentru a fi montate. Se câștigă spațiu cu acestea pentru că nu se montează lângă mobilier, ci în el. Hansa BHGS650103 este un o plită pe gaz de culoare neagră care poate v-ar interesa datorită prețului și calității. Se poate vedea că este puțin mai de calitate decât cele mai ieftine soluții oferite de producători, adică sunt folosite materiale mai de calitate. Majoritatea plitelor disponibile sunt pe inox, adică argintii, însă întreținerea este mai ușoară cu cele negre (nu se văd petele).

Costă foarte puțin, iar dacă nu vă deranjează alimentarea cu gaz, puneți-o pe lista de cumpărături alături de un cuptor electric. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Pare a fi destul de simplă și cu foarte puține dotări, dar sunt caracteristici tehnice care trebuie să fie prezente pe toate plitele:

  • are supapă de siguranță la stingerea flăcării, astfel gazul nu va ajunge în bucătărie;
  • este prezentă autoaprinderea integrată în buton, adică este mult mai ușor să aprindeți arzătorul (prin apăsarea și rotirea butonului);
  • chiar dacă panoul de control este mecanic, este ușor de folosit, aveți acces ușor la el și chiar dacă nu este atât de vizibil (datorită culorii), pictogramele vor ajuta destul de mult;
  • Grătarele sunt din fontă și nu din oțel cum vedem la alte modele, astfel că oferă o stabilitate mai bună vaselor, ele fiind mai groase.

Concluzie

Hansa BHGS650103 are arzătoare de dimensiuni diferite, iar acel arzător Wok lipsește de pe acesta (Heinner HBH-V4IWFSCIX are așa arzător). Nu știu cât de folositor poate fi însă randamentul e mai mare datorită inelului de ardere suplimentar. Astfel că dacă vreți să gătiți rapid ori uniform într-o tigaie sau oală, acesta reprezintă o opțiune. Să nu înțelegeți greșit, plita de sus oferă strictul necesar, o puteți folosi cu ușurință, vasele pot fi mutate ușor dintr-o zonă în alta și multe altele. Până la urmă depinde și ce așteptări veți sau poate că anterior nu ați mai folosit astfel de aparate, astfel că ați fi mulțumiți de această alegere.

Te-ar mai putea interesa