Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BHGS65010, plită cu aprindere electrică pe negru

Aparatul Hansa BHGS65010 e unul care e complet negru și vine de la brandul polonez Hansa. Comparativ cu alte modele se evidențiază printr-un cost scăzut de achiziție, materiale de calitate și prezența duzelor GPL (are duze pentru conectarea plitei la butelie).

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă foarte bine aspectiv și din punct de vedere al materialelor utilizate. Din poza de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă estetic acest aparat.


Păreri pro și contra

Modelul Hansa BHGS65010 e unul disponibil pe piață de curând, iar precum alte modele moderne are un aspect foarte plăcut. Foarte bine e faptul că are un panou de comandă poziționat frontal. Dacă acesta ar fi fost lateral atunci ar fi fost mai greu accesibil pentru persoanele scunde.
Aprinderea e una electrică, mai exact e una integrată în fiecare buton. În acest fel scăpați de brichetă ori nevoia de a apăsa de un alt buton de pe plită.
E un aparat sigur deoarece e dotat cu supapă care întrerupe alimentarea cu gaz atunci când se stinge flacăra.
Grătarele aparatului sunt unele realizate din oțel emailat, iar din această cauză sunt rezistente și pe care murdăria se prinde greu.
Arzătorul mare are o putere de 2,8 kW… nu e un arzător de tip Wok, dar nici nu stă prea rău.
Fiabilitatea aparatului e una ok, datorită faptului că are garanție de 2 ani și că s-au folosit materiale de calitate.

Concluzii

Acest aparat e unul modern din toate punctele de vedere, iar utilizarea sa e una foarte simplă întrucât vine cu un panou de comandă minimal.
Culoarea neagră face ca acest aparat să se integreze perfect în orice bucătărie. Trebuie ținut cont și de faptul că acest aparat are următoarele dimensiuni 4x59x52 ÎxLxA cm, iar dimensiunile de nișă sunt 4x56x49 ÎxLxA cm.
Conectarea se face la priză 220-230V, iar în pachet e livrat cablul de alimentare cât și duzele pentru gaz.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu