Hansa BHGS63010, plită incorporabilă complet neagră

Plita incorporabilă Hansa BHGS63010 e una cu un design modern complet negru și cred că se potrivește alături de un cuptor incorporabil negru. Aceasta poate fi instalată pe orice blat, dar trebuie să aveți o priză în apropiere pentru a o conecta că doar are aprindere electrică integrată. Spre deosebire de aprinderea clasică care o vedem la multe aragazuri cu plite pe gaz, la acest aparat trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul. Cu alte cuvinte, nu e nevoie de ambele mâini ci doar de una singură pentru a folosi un arzător. E mult mai bine așa și cred că vă va ușura viața de zi cu zi.

Are un preț foarte bun pentru a fi luat în calcul alături de un cuptor incorporabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentarea principală a acestei plite e pe gaz care oferă și un randament pe măsură. Ceva mai puternică poate fi o plită electrică cu anumite funcții sau tehnologii de încălzire. Cele patru arzătoare sunt de diferite mărimi și puterea e mai mare la arzătorul din stânga – față. Panoul de control poate fi folosit cu ușurință datorită aprinderii electrice și poziționării sale. Pot fi plite cu panou de control lateral dar aceasta înseamnă că sunt ceva mai lată și adâncime e redusă.

Dimensiunile ei nu cred că vă vor deranja deoarece nu e foarte lată – 59 cm, însă dimensiunile nișei sunt următoarele: 56 cm lungime  și 49 cm adâncime. La instalare trebuie să țineți cont de acestea, dar și de înălțimea aparatului.

Păreri pro și contra

După cum am zis, poate fi folosită cu ușurință și chiar nu aș opta pentru un aragaz clasic. Incorporabilele sunt mult mai avansate și pot fi instalate într-o bucătărie modernă. Pentru cuptor e necesar un corp special dar depinde și unde vreți să-l puneți. E vorba de o plită performantă cu un randament generos, deci veți putea prepara o mâncare mai gustoasă.

Hansa BHGS63010 e doar un exemplu, sunt destul de multe plite alternative în acest buget care pot fi luate în calcul. Totuși, nu aș opta pentru un alt brand deoarece e Hansa e destul de apreciat de utilizatori (brand german).

Te-ar mai putea interesa