Hansa BHGI65135, plită pe gaz incorporabilă

Plita pe gaz Hansa BHGI65135 e una care se incorporează și chiar dacă zonele de gătit sunt diferit poziționate, ele permit poziționarea oricărui vas indiferent de gătit. Producătorul oferă grătare solide din fontă care oferă o bună stabilitate vaselor. Mai precis sunt trei grătare de dimensiuni diferite în loc de unul singur, astfel curățarea în jurul arzătoarelor e mai ușoară. Butoanele sunt în partea din față și sunt despărțite, iar pictogramele vor fi de folos pentru a identifica butonul corespunzător arzătorului.

Are arzătoare dispuse diferit, iar cel mare are două inele de ardere pentru a beneficia de un randament mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată plita se poate spune că e una pe gaz deoarece plitele electrice nu au grătare. Chiar dacă butoanele ar fi fost pe lateral, lățimea plitei ar fi fost aceeași și ați fi ajuns cu ușurință pentru că arzătorul mic e foarte apropiate de butoane. În cazul de sus, e poziționat în spate, în spate e cel normal, în stânga e cel mediu și în dreapta e cel mare.

Pot spune că plita arată mult mai bine în realitate decât în poza, dar așa se întâmplă și în multe alte cazuri deoarece pozele sunt doar de prezentare.

Păreri pro și contra

Aprinderea electrică a oricărui arzător e automat sau integrată, astfel trebuie apăsat și rotit. Nu cred că a existat ceva mai simplu de atât și plitele de la aragazuri nu sunt prevăzute cu așa un sistem (cu câteva excepții). Construcția e una solidă după cum am menționat sus și grilajele sunt suficient de groase, permit mutarea ușoară a vaselor cu mâncare de pe un arzător pe altul. Acestea sunt durabile pentru că sunt realizate din fontă și la alte plite pot fi chiar de oțel. Costul de folosire e mai mic decât în cazul unei plite electrice și randamentul e la fel de important dacă frigeți ceva.

Aparatul incorporabil Hansa BHGI65135 se potrivește alături de un cuptor de la orice brand, însă trebuie să fie pe același stil și să aibă o culoare potrivită (negru și/sau inox).

Te-ar mai putea interesa