Hansa BHGI64018, plită incorporabilă cu aprindere electrică integrată

Plita incorporabilă Hansa BHGI64018 e una dintre multele modele de pe piață care vin cu aprindere electrică integrată și finisaj pe inox. Nu cred că se mai fabrică plite pe gaz cu aprindere electrică clasică, adică e prezent un buton special lângă cele 4 din poza de jos (e prezent la multe aragazuri). E mai simplu dacă e integrat acel sistem de aprindere deoarece e nevoie de o singură mână și trebuie doar să apăsați și să rotiți. Aceste plite sunt destul de căutate deoarece sunt accesibile și împreună cu un cuptor incorporabil reprezintă alternativa perfectă la un aragaz.

Plita arată bine, iar față de alte modele, la acesta chiar și butoanele sunt argintii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are arzătoare de dimensiuni variabile iar arzătorul mic e în partea frontală-dreapta, pentru a putea accesa cu ușurință butoanele panoului de control. Acestea dispun de siguranță care oprește gazul la stingerea flăcării, pentru a evita eventuale accidente. Nu are un singur grătar emailat, ci are două grătare care pot fi luate cu ușurință pentru a putea curăța pe lângă arzătoare. E vorba de un aparat electrocasnic modern și eficient, deoarece se incorporează și are clasă de eficiență A.

Costul lunar de folosire e mai mic cu plitele pe gaz, dar depinde de posibilități și cât de des o folosiți.

Păreri pro și contra

Nu prea sunt multe de spus despre acest tip de parat deoarece nu sunt integrate multe tehnologii cum e în cazul celor electrice. randamentul e dat de tipul de alimentare – gaz, dar și alegerea arzătorului corespunzător e la fel de importantă. Arzătorul mare e unul foarte puternic – 2.8 kW. Se instalează ușor și secțiunea ce trebuie decupată e menționată în manualul său (dimensiunile nișei).

Hansa BHGI64018 se potrivește alături de un cuptor pe inox sau negru cu inox, dar depinde ce vă place vouă. Nu sunteți obligați să optați pentru acest model, Hansa oferă o mulțime de plite pe diverse culori și finisaje la prețuri atractive. Pachetele promo sunt destul de avantajoase datorită discount-ului, dar și așa e vorba de un model foarte ieftin.

Te-ar mai putea interesa