Hansa BHGI63112035

Plita incorporabilă Hansa BHGI63112035 e cea mai ieftină plită care vine cu suprafață din sticlă. Acest model se adresează celor care vor o plită care se curățe ușor și care să se potrivească perfect în bucătărie. Mai trebuie să precizez că e vorba de un model cu gaz dacă nu știați care nu vine cu grătar obișnuit ci cu mai multe gătare. Din poză se poate observă că peste fiecare arzător se află un mic grătar, din care unul e de tip WOK. Acest tip de arzător se adresează gătitului rapid și aveți nevoie de o tigaie lată și joasă în care să puteți găsi mâncarea dorită. Butoanele sunt poziționate în partea dreaptă-frontal pentru a fi folosite cu ușurință. Deci veți benefici de un control mecanic și nu senzitiv. BHGI63112035 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Pentru instalare va trebuie să decupați o parte din blat iar pentru a afla dimensiunile, trebuie să citiți instrucțiunile de instalare. Plita e alimentată cu gaz și deci doar aprinderea e electrică. Pentru a aprinde un arzător trebuie să apăsați și să răsuciți, deci se face destul de ușor cu o singură mână. Cele patru arzătoare vin în dimensiuni diferite dar și puteri diferite: unul mare Wok, unul mic și două normale. Fiecare se adresează unei sarcini mai mari sau mai mici. Pe partea de siguranță Hansa BHGI63112035 e dotată cu su siguranță cu termocuplu, iar această dotare poate fi găsită la toate plitele incorporabile cu gaz. Acesta oprește alimentarea cu gaz dacă flacăra se stinge accidental.

După cum am precizat anterior are un design elegant datorită suprafeței din sticlă, care se curăță foarte ușor și deci o recomand celor care vor o plită mai practică. Butoanele au o formă destul de reușită iar datorită acelor pictograme veți ști de fiecare dată ce să faceți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e ușor de curățat, are arzător Wok, e accesibilă, vine de la un producător bun și butoanele sunt poziționate frontal (la unele modele sunt poziționate în dreapta).

Minusuri: ar fi fost interesant o tigaie cadou pentru acel arzător special.

Concluzie

Hansa BHGI63112035 e un aparat incorporabil foarte bun pentru cei care și-au cumpărat o locuință sau o bucătărie nouă. E indicat dacă optați pentru acesta, să optați și pentru un cuptor corespunzător dar cât timp nu există un pachet promo cu reducere, puteți opta pentru care cuptor doriți.

Un comentariu la „Hansa BHGI63112035”

Lasă un comentariu