Hansa BHGI63112028, plită incorporabilă pe gaz

Hansa BHGI63112028 e o plită care poate fi incorporată și care se alimentează pe gaz. Cele patru arzătoare sunt aprinse în mod electric, însă nu trebuie uitat să conectați plita la curent pentru acest lucru. Culoarea e inox, iar panoul de comandă e unul poziționat lateral. Grătarele sunt unele care par a avea suport wok, însă nu este așa, ele fiind mai rotunjite doar din considerente de design.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un electrocasnic cu aspect deosebit care nu depinde în mod special de curent, însă (după cum am spus mai sus) pentru a beneficia de aprindere electrică trebuie să conectați plita la curent. Dacă vreți să aprindeți ochiurile cu bricheta atunci trebuie știut că acest lucru nu e posibil în general, doar dacă aveți o brichetă specială cu gât lung așa încât să nu vă ardeți degetele.
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături o imagine cu acest aparat.

Plita
Plita

Pe partea de caracteristici acest model e unul mai special datorită poziționării butoanelor. Panoul de comandă e unul poziționat lateral din diferite motive. Numărul de ochiuri e 4 și după cum ziceam acestea pot fi aprinse în mod electric.
Montarea aparatului nu e un proces pre complicat, însă mai mult ca sigur că va fi nevoie să ajustați puterea arzătoarelor deoarece din fabrică sunt setate la maxim și flacăra va fi exagerat de mare… deci și consumul de gaz va fi ceva mai mare.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model ar fi aspectul, dimensiunile deloc mari și prețul ok. Nu mai spun de faptul că te ajută să-ți amenajezi o bucătărie după bunul plac.
Nu era rău dacă venea cu suport pentru vase wok era și mai bine, dar e bine și așa.

Acest model e unul dintre cele mai bune plite pe gaz și poate fi utilizat fără probleme chiar și într-o bucătărie de vară. Cu o plită precum aceasta puteți să vă amenajați bucătăria mult visată sau o bucătărie precum în emisiunile televizate ale lui Jamie Oliver ori a altor bucătari pricepuți.

Lasă un comentariu